Închide meniul

Cum a reacționat conducerea campioanei CFR Cluj după ce Adi Mutu a devenit alesul FRF pentru postul de selecționer. ”Dan Petrescu ar fi fost prima opţiune”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 8:03

Cum a reacționat conducerea campioanei CFR Cluj după ce Adi Mutu a devenit alesul FRF pentru postul de selecționer. ”Dan Petrescu ar fi fost prima opţiune”

Cristi Săpunaru nu mai vrea la naţională

Hepta

Culmea e că președintele ardelenilor, Cristi Balaj, susține că Petrescu ar trebui să fie prima soluție pentru echipa națională. ”Bursucul” are o clauză de 600.000 de euro pentru rezilierea contractului cu liderul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am repetat de atâtea ori, am venit la CFR şi pentru că Dan Petrescu a insistat. Mi-a promis că vom fi împreună doi ani jumătate. Eu, dacă aş fi fost factor de decizie, Dan Petrescu ar fi fost prima opţiune. Are o clauză care nu e foarte mare. Aş fi vorbit cu el după ultima etapă din acest an”, a spus Balaj, citat de telekomsport.ro.

Gigi Becali critică decizia lui Burleanu de a-l numi pe Adrian Mutu selecţionerul României

După amânarea lui Dan Petrescu, oficialii FRF s-au îndreptat spre Adi Mutu, care va semna contractul în următoarea perioadă. Gigi Becali nu este mulţumit de alegerea celor de la FRF. Pentru finanţatorul de la FCSB, singurele două variante erau Dan Petrescu şi Gică Hagi. Cei doi l-au refuzat însă pe Răzvan Burleanu.

„Nu mă bag eu, ce mă interesează pe mine? Eu am spus Hagi şi Dan Petrescu, la ceilalţi nu mă pricep. Sunt buni toţi. La fotbal, toată lumea e nebună, zici că ştiu toţi. Un singur lucru trebuie să ştie toţi, la fotbal e pe fapte.

Nu e pe vrăjeală. Singurii care au demonstrat, din ce e pe piaţă, sunt Hagi şi Petrescu. Mai sunt Lucescu sau Olăroiu, dar nu te atingi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Adrian Mutu va fi noul selecționer al României

Adrian Mutu va fi noul selecționer al României, după plecarea lui Mirel Rădoi. „Briliantul” este alesul șefilor FRF, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, după ce varianta Dan Petrescu a picat.

Din informațiile AS.ro, Adrian Mutu s-a înțeles deja cu FRF și urmează să semneze contractul în decursul următoarelor 10 zile. FRF s-a reorientat asupra lui Mutu după ce nu a reușit să-l aducă pe Dan Petrescu. Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au negociat personal cu antrenorul CFR-ului, dar Neluțu Varga nu a vrut să-i dea drumul decât dacă FRF i-ar fi plătit clauza de reziliere.

Adrian Mutu va debuta la echipa națională abia la sfârșitul lunii martie. Primele meciuri oficiale vor avea loc tocmai în iunie, în Liga Națiunilor. Tragerea la sorți pentru grupele Nations League va avea loc la finalul lui decembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Mutu, va fi a doua colaborare cu FRF. „Briliantul” a fost selecționerul României U21 în perioada ianuarie 2020 – martie 2021. Cu el la conducere, tricolorii mici au terminat neînvinși la Campionatul European, într-o grupă cu Olanda, Ungaria și Germania.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și