Închide meniul

Dumitru Dragomir i-a desființat pe „tricolori”, după ultimele meciuri: „Sărea mingea din ei ca din stâlpul de telegraf!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 11:52

Dumitru Dragomir i-a desființat pe „tricolori, după ultimele meciuri: „Sărea mingea din ei ca din stâlpul de telegraf!

Dumitru Dragomir i-a criticat aspru pe jucătorii de la echipele naționale ale României

Dumitru Dragomir i-a criticat aspru pe jucătorii de la echipele naționale ale României / Antena Sport

Dumitru Dragomir i-a desființat pe „tricolori”, după ultimele meciuri. Fostul președinte al LPF nu i-a menajat nici pe jucătorii naționalei mari a României, nici pe cei de la tineret. Dragomir s-a dezlănțuit la adresa fotbaliștilor români, despre care spune că „sărea mingea din ei ca din stâlpul de telegraf”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României a fost învinsă joi de Slovenia, scor 1-2, în meciul amical de la Cluj. În aceeași zi, România U21 a învins CSA Steaua, scor 4-2, naționala U20 a pierdut cu Italia U20, scor 1-2, iar puștii de la U19 au cedat în fața Sloveniei U19, scor 0-1.

Dumitru Dragomir i-a desființat pe „tricolori”: „Asta fac și eu la 77 de ani!”

Dumitru Dragomir a urmărit meciurile naționalelor și a tras câteva concluzii dureroase. Fostul conducător de la Ligă consideră că „este haos” la naționala lui Edi Iordănescu, în timp ce jucătorii de la tineret au deficultăți mari din punct de vedere tehnic.

În plus, Dragomir îl cere insistent la naționala mare pe Octavian Popescu, care în prezent se află la selecționata U21.

„M-am uitat și la tineret. Din două meciuri, din toți componenții echipei naționale, nu e niciunul care să facă o preluare cum trebuie. Sărea mingea din ei ca din stâlpul de telegraf. Asta e prima condiție ca fotbalist, să facă o preluare pozitiv, să intre în posesia mingii bine, să paseze și să dea la poartă bine. Nu am văzut. Doar preluare statică. Asta fac și eu la 77 de ani.

Reclamă

Degeaba dăm în Edi Iordănescu, că le amestecă. E haos la echipă, într-adevăr. Bă, frate, dar vin cu o lipsă de educație fotbalistică cum nu am văzut în viața mea! Înseamnă că în ultimii 10 ani nu s-a lucrat deloc, nici la cluburi, nici la loturi.

În afară de portari. Rețineți, toți 3 sunt valoroși. Hai să zic că mai sunt 2-3 care merită să joace titulari, plus unul care eu cred că ar trebui să fie la echipa națională, indiferent ce se întâmpălă, Octavian Popescu. Dacă nu îi dai acum, când vezi că va fi jucător valoros, nu va fi niciodată jucător valoros”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Edi Iordănescu a tras un semnal uriaș de alarmă, după România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu s-a săturat și a tras un semnal uriaș de alarmă, după România – Slovenia 1-2. Selecționerul „tricolorilor” își dorește ca jucătorii săi să nu mai comită greșeli și să nu le mai ofere „cadouri” adversarilor. Naționala noastră a fost învinsă în meciul amical de la Cluj, cu două goluri venite după desincronizări în defensivă.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să încetăm să fim naivi!”, a fost anunțul clar făcut de Iordănescu, după ce România fost răpusă de Slovenia.

Selecționerul României vrea să vadă o maturizare din partea jucătorilor săi, din punct de vedere al jocului și al atitudinii.

Edi Iordănescu a dat ca exemplu pozitiv repriza secundă din meciul cu Slovenia. Totuși, selecționerul a rămas cu un gust amar din cauza primei părți de pe Cluj Arena.

Iordănescu este mulțumit că discuția de la pauză și-a pus amprenta asupra jocului, iar România a reușit să reducă din diferență prin golul superb marcat de Denis Drăguș.

„În repriza a doua am văzut o echipă cu alt curaj, cu altă atitudine, alt spirit, o echipă cu altă claritate, care și-a însușit niște lucruri discutate la pauză. Asta a făcut să marcăm și să reintrăm în joc, să mai avem 4-5 ocazii mari, o bară.

Am convingerea că, dacă egalam până în minutul 80, poate puteam să și răsturnăm rezultatul. Cred că meritam cel puțin un egal și cred că trebuie să încetăm să fim naivi. Să încetăm să fim naivi, să ne maturizăm. Nu contează pentru mine că au fost mulți jucător noi, contează să văd că echipa gândește, este stăpână pe mijloacele ei, că jucătorii comunică și că nu mai facem cadouri”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și