Închide meniul
Video

Gest superb făcut de fanii prezenți la meciul Moldova – România! Ce steag au afișat în tribune + Mesaj minunat: „Indiferent de scor, câștigă aceeași țară!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 20:56

Gest superb făcut de fani, la Moldova - România

Gest superb făcut de fanii prezenți la meciul amical Moldova – România. Suporterii veniți pe stadionul din Chișinău au pregătit o coregrafie specială la începutul partidei. Fanii români și moldoveni au afișat Steagul Unirii, la una dintre cele două peluze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naționala României a fost primită ca acasă de fanii moldoveni pentru ultimul meci din acest an.

Gest superb făcut de fanii prezenți la meciul amical Moldova – România!

În timpul intonării imnurilor naționale, la una dintre peluze a fost afișat Steagul Unirii, alături de mesajul: „Trăiască România!”.

Coregrafie superbă afișată la meciul Moldova – România

Ulterior, suporterii români și moldoveni au mai afișat un banner, cu mesajul: „Nu contează cine bate în această seară / Indiferent de scor, câștigă aceeași țară”.

Mesaj superb afișat în meciul Moldova – România

Atmosfera a fost boemă și înaintea meciului. Fanii români și moldoveni au venit împreună la stadionul Zimbru și au cântat la unison.

Reclamă

„Chişinău şi Bucureşti, două inimi româneşti!”, au scandat fanii încă de la intrarea pe stadion.

Tot înaintea meciului, o fetiță a afișat la cameră o pancartă cu un mesaj minunat: „Tată român, mamă moldoveancă. Cu cine să țin?”.

În minutul 18, suporterii români au aprins torțe, iar meciul a fost întrerupt aproximativ două minute.

Reclamă 4 / 0/3
Fanii români au aprins torțe la meciul cu Moldova

FRF, reacţie categorică după criticile primite de Edi Iordănescu

Oficialii FRF au avut o reacţie categorică după criticile primite de Edi Iordănescu. Mihai Stoichiţă i-a arătat cu degetul pe cei care îl contestă pe selecţionerul României.

Directorul tehnic al Federaţiei crede că contestatarii lui Edi Iordănescu au interese ascunse şi că nu pun pe primul plan binele echipei naţionale.

(Reporter: Cum răspundeţi acestor critici?) Fiecare e liber să aibă o opinie. Eu le ascult pe toate. În spatele multor declaraţii probabil că se ascund şi cu totul alte interese. E uşor să vorbeşti, mai greu e să faci. Se pare că unele păreri sunt exprimate aşa, doar pentru a atrage atenţia, ca să nu fiu mai rău. Şi atunci, nu le bag în seamă„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Stoichiţă i-a răspuns şi lui Vlad Dragomir, mijlocaşul liderului din Cipru care a fost nemulţumit că nu a fost convocat la reprezentativa tricoloră pentru amicalele cu Slovenia şi Moldova.

A ajuns în Cipru la o vârstă foarte fragedă. În general, în Cipru ajung jucători foarte bătrâni, cu multă experienţă.

Tot respectul pentru el, dar a avut ‘n’ posibilităţi să iasă la rampă. Selecţionerul trebuie să sesizeze ceva deosebit la un jucător pentru a-l chema la echipa naţională. Ca să fii băgat în seamă, doar că te autopropui, e foarte greu„, a precizat Mihai Stoichiţă.

Reclamă
Recomandări
  • Gest superb făcut de fanii prezenți la meciul Moldova – România
  • Ce steag au afișat în tribune

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și