Închide meniul

Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Era normal să se rezolve până acum”

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2024, 20:18

Reclamă
Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Era normal să se rezolve până acum

Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României

Giovanni Becali / Hepta

Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Cunoscutul agent de jucători a oferit mai multe variante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali crede că Adrian Mutu, Daniel Pancu sau chiar Cristi Chivu l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu.

Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Era normal să se rezolve până acum”

Nu cred nimic la echipa națională. Orice am spus, nu e bine. Să aleagă ei, așa cum l-au ales pe Edi. Să-l ghicească pe noul antrenor, dacă Edi nu va continua, mi-e greu să vorbesc, pentru că se întâmplă mereu altceva față de ce spun eu.

(n. r: Nu era normal să se rezolve până acum?) Era foarte normal, dar asta este lipsa de abilitate a Federației. Lipsă de abilitate a fost atunci când am învins Ucraina și nu au făcut presiune pe Edi să semneze. Dacă el nu dorea, aveau timp să se gândească la un nou antrenor.

Au destui, Mutu, Pancu. Chivu să zicem că vine de la U19, dar primii doi vin de la U21, dacă vor foști fotbaliști. Poate și Chivu să fie o soluție, dar nu cred, pentru că el este mai mult legat de Italia decât de România”, a declarat Giovanni Becali pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Burleanu ar fi contactat înlocuitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Prima variantă a şefului FRF

Răzvan Burleanu ar fi contactat înlocuitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Aşa cum AS.ro a anunţat, Edi Iordănescu a decis să nu mai continue la naţionala României.

Plecarea lui Edi Iordănescu de la naţionala României prinde tot mai mult contur şi în birourile Federaţiei. Contractul actualulul selecţioner expiră la finalul lunii, iar Iordănescu vrea să ia o pauză pentru a sta mai mult cu familie.

De altfel, sursele AntenaSport au dezvăluit că Edi Iordănescu le-a transmis celor din staff încă din Germania că nu va continua pe banca naţionalei României.

Reclamă

Conform fanatik.ro, Răzvan Burleanu l-ar fi contactat pe cel pe care îl vede înlocuitorul perfect pentru Edi Iordănescu. Acesta este nimeni altul decât Mirel Rădoi, cel pe care actualul selecţioner al României l-a înlocuit în 2022.

Edi Iordănescu a refuzat şi toate ofertele de la arabi

Chiar dacă a luat decizia să renunţe la naţională încă din Germania, Edi Iordănescu a mai luat o hotărâre surprinzătoare, aceea de a refuza toate ofertele venite din zona arabă.

Edi Iordănescu a primit o ofertă de nu mai puţin de cinci milioane de euro, din partea celor de la Al-Wahda. Conform surselor AntenaSport, tehnicianul a refuzat propunerea venită de la formaţia din Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta nu a fost singura ofertă pe care Edi Iordănescu a refuzat-o, imediat după ce România şi-a încheiat parcursul la EURO 2024.

Încă din Germania, Edi Iordănescu lăsa să se înţeleagă că familia are mai multă nevoie de el decât echipa naţională, una pe care a dus-o până în optimile EURO 2024, câştigând Grupa E, din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia şi Ucraina.

Pentru mine lucrurile sunt clare, eu sunt mândru de tot, de munca noastră. Cred că această echipă naţională poate să crească. Eu am nevoie de odihnă, după care cu siguranţă va fi o discuţie cu conducerea FRF, cu familia mea.

În momentul ăsta cred că familia mea are nevoie mai mare de mine decât echipa naţională. Au fost multe sacrificii, cu atacuri foarte multe, cu lipsă de încredere. Nu a fost uşor, vom vedea ce vom decide”, spunea Edi Iordănescu, pe 2 iulie.

 

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:01

Doliu în familia lui Alex Chipciu! Fotbalistul a fost pe teren tot meciul cu Hermannstadt: „Îi mulţumim că a jucat. Condoleanţe”

21:55

LIVE TEXTDinamo – Petrolul 1-0. Abdallah a marcat superb! Derby pe Arcul de Triumf

21:54

FotoCum arată gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Petrolul! Ce au găsit jandarmii la stadion

21:25

Jovan Markovic, reacţie tranşantă după ce a debutat la noua echipă: „Nu am să demonstrez nimănui nimic!”

21:19

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 3-1. Împrumutat de la FCU Craiova, Blănuţă a reuşit o „dublă”

21:14

Tadej Pogacar a câştigat pentru a treia oară Turul Franţei! Slovenul a reuşit să îşi adjudece şi ultima etapă a Turului

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și