Închide meniul

Israel – România LIVE TEXT | Mesajul fabulos al lui Gabi Balint pentru „tricolori” înainte de meciul care ne poate duce la EURO!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 noiembrie 2023, 15:55

Reclamă
Israel – România LIVE TEXT | Mesajul fabulos al lui Gabi Balint pentru „tricolori înainte de meciul care ne poate duce la EURO!

Alexandru Chipciu a fost ironizat în direct de Gabi Balint, după interviul dat la finalul partidei cu Rapid

Gabi Balint, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE / AS.ro

Israel – România LIVE TEXT | Gabi Balint le-a transmis un mesaj fabulos „tricolorilor” înainte de meciul care ne poate califica la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti va fi un mare suporter al naţionalei în meciul din această seară. Israel – România e LIVE TEXT de la 21:45 pe AS.ro.

Israel – România LIVE TEXT | Mesajul fabulos al lui Gabi Balint pentru „tricolori” înainte de meciul care ne poate duce la EURO!

”Nu lăsa pe… marți, ce poți face azi! Hai, România!”, a scris Gabi Balint pe contul său de Facebook.

Un egal în această seară îi este suficient naţionalei pentru a obţine calificarea la EURO 2024. În cazul nefericit în care „tricolorii” vor fi învinşi, lucrurile se vor complica.

România ar avea în acest caz nevoie de o victorie în ultimul meci contra Elveţiei, în situaţia în care Israel va învinge şi Andorra în ultima partidă, lucru foarte probabil.

Reclamă

Israel – România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024: „Suntem mai talentați”

Israel – România LIVE TEXT | Miodrag Belodedici este sigur că tricolorii vor merge la EURO 2024. Fostul mare jucător al echipei naționale a vorbit despre situația elevilor lui Edi Iordănescu, din preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

Pentru a merge la EURO, România are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate în partida cu Israel. Meciul se va juca pe 18 noiembrie, de la ora 21:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Mai apoi va urma meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Înaintea finalei din Ungaria, „Belo” a dezvăluit faptul că jucătorii aflați sub comanda lui Edi Iordănescu sunt, în opinia sa, mult mai talentați decât adversarii din Israel. Totodată, Miodrag Belodedici a vorbit și despre evoluțiile pe care prima reprezentativă le-a avut, de-a lungul acestei campanii de calificare.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu de pe ce loc ne calificăm. Din ce am văzut, Israel nu e o echipă așa de slabă. Trebuie să ai grijă. Jucătorii sunt buni, sunt bătăioși, sunt serioși. Vom avea lupte cu ei. Dar suntem mai talentați ca ei. Avem și disciplină colectivă.  Sperăm la victorie. Eu aș vrea să câștigăm. Trebuie să câștigăm. Dacă nu, măcar să nu pierdem

Am avut și meciuri slabe. Dacă am ajuns să ne comparăm din naționala Kosovo… Înseamnă că ne-am dus în jos, că nu progresăm. Trebuie să câștigi. Acum eram mai liniștiți”, a spus Miodrag Belodedici, potrivit gsp.ro.

În momentul de față, „tricolorii” se pot califica la EURO în cazul în care nu pierd partida cu Israel. În caz contrar, elevii lui Edi Iordănescu vor fi nevoiți să o învingă pe Elveția, pe Arena Națională, sau să spere la o minune în meciul dintre Andorra și Israel.

Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor. Ce mesaj le-a transmis

Portarul care s-a retras supărat de la națională le ține pumnii tricolorilor. Acesta a vorbit despre partida cu Israel, care o poate duce pe România la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Costel Pantilimon s-a retras cu scandal de la echipa națională, după ce a avut un conflict cu fostul selecționer Mirel Rădoi, în anul 2020. La momentul respectiv, fostul portar a fost nemulțumit de faptul că nu a fost convocat. A jucat ultimul meci în tricoul României pe data de 14 noiembrie 2017. Atunci, „tricolorii” pierdeau un meci cu Olanda, cu scorul de 0-3.

„Partea defensivă a fost destul de bună. Poate nu am practicat cel mai bun joc, dar suntem aproape. Putem spune că sunt deja calificați. Ești pe o poziție bună. Din punct de vedere fizic suntem mai bine. Se poate definitiza calificarea de la acest meci. Va fi un plus, dar nu trebuie să ne oprim aici.

Sunt mai multe țări care au început un proces de reconstrcuție. Cred că trebuie să ne schimbăm strategia. Am început să schimbăm stadioane și ar trebui să ne concentrăm pe țările mari. Cred foarte mult într-o investiție pe partea de structură. Cam toată lumea se gândește la calificare”, a spus „Gulliver”, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și