Închide meniul

Liechtenstein – România | Mirel Rădoi a dat ordin: „Lucrurile astea trebuie să înceteze”. Avertisment clar al selecţionerului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 noiembrie 2021, 19:03

Liechtenstein – România | Mirel Rădoi a dat ordin: „Lucrurile astea trebuie să înceteze. Avertisment clar al selecţionerului

Mirel Rădoi a fost selecţionerul României

AS.ro

Mesaj clar al lui Mirel Rădoi înainte de Liechtenstein – România. Selecţionerul nu mai vrea ca vreun oficial al Federaţiei să ţipe la jucători, în timpul partidei. Rădoi a fost deja deranjat de atitudinea directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, de la meciul cu Islanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a dat ordin

Atunci, Stoichiţă, pe final de meci, a început să dea indicaţii tactice jucătorilor. Chiar dacă îl înţelege pe Stoichiţă, Rădoi nu este de acord cu un asemenea comportament şi nu mai vrea să se întâmple acest lucru la echipa naţională„Am discutat cu Stoichiță, nu vă pot spune totul. Dânsul a vrut să încurajeze băieții, sunt trăiri pe care le-a avut. E fost antrenor, nu e ușor, îl înțeleg. Are pasiune, depune suflet, dar lucrurile astea trebuie să înceteze. Dacă altcineva va accepta asta, nicio problemă, dar eu când aud oameni implicați direct am o problemă. Sunt spectatori care pot țipa orice, nu avem cum să-i controlăm”, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Liechtenstein.

Citește și:

România, la mâna Islandei

România este pe locul 3 în grupă înaintea ultimei etape a preliminariilor Mondiale. Tricolorii sunt la mâna Islandei care nu mai are nicio şansă. Nordicii ar trebui să încurce Macedonia de Nord, iar tricolorii să bată în Liechtenstein pentru ca naţionala lui Mirel Rădoi să mai poată prindă locul secund, cel care ne-ar duce la barajele de Mondiale.

”A rămas o doză de dezamăgire. Nu suntem foarte bine. Sper să arătăm frustrarea în prima repriză mâine seară. Nu va trece foarte ușor dezamăgirea. Am trecut prin momente din astea. Nu le vom spune rezultatul, indiferent care va fi scorul. Nu cred că vor 100% conectați la partida asta.

Dacă Islanda știa că nu mai are nicio șansă, o poate face și mâine seară. Avem mai multe de pierdut decât de câștigat. Va fi o rușine dacă nu câștigăm. Va fi un eșec pentru mine. Federația va trebui să facă această evaluare. Mă întreb și eu dacă Federația ar vrea să continue cu mine”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă dinaintea meciului cu Liechtenstein.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și