Închide meniul
Video

„M-am dezamăgit singur!”. Valentin Mihăilă îşi pregăteşte revenirea. Mesaj de luptă înaintea preliminariilor EURO 2024: „Trebuie să ne calificăm!” EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 23:29

Valentin Mihăilă îşi pregăteşte revenirea şi a avut un mesaj de luptă înaintea preliminariilor EURO 2024

Valentin Mihăilă, interviu în exclusivitate pentru Antena Sport

Valentin Mihăilă îşi pregăteşte revenirea şi a avut un mesaj de luptă înaintea preliminariilor EURO 2024. Cele mai tari meciuri ale naţionalei României vor fi în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care i-a bagat Universităţii Craiova 8 milioane de euro în conturi vrea să uite de 2022 şi să revină în forţă în acest an. Şi la Parma, dar şi la naţionala României. El a facut Sărbătorile în România!

Valentin Mihăilă îşi pregăteşte revenirea. Ce aşteptări are de la noul an

Crăciun la Craiova, cu familia şi Revelionul la munte, cu prietenii. Aşa a chefuit Valentin Mihăilă de Sărbatori.

2022 a fost un an pe care vrea să-l uite cât mai repede. La Atalanta n-a jucat mai deloc, iar la Parma s-a accidentat.

Aveam aşteptări mai mari de la mine şi m-am dezamăgit singur. Vreau să revin în forţă anul acesta„, a declarat Mihăilă în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Atacantul de 22 de ani are planuri mari mai ales la reprezentativa tricoloră! Visează să joace la EURO.

Trebuie să ne calificăm! Asta trebuie să fie în mintea noastră: calificarea! Pentru că ne lipseşte de foarte mult timp!„, a fost mesajul lui Valentin Mihăilă pentru coechipierii de la naţională.

În Italia, Mihăilă stă cel mai mult cu prietenul Dennis Man.

Reclamă 4 / 0/3

Când avem libere ieşim la restuarante, mâncăm, ieşim cu câinii pe afară. Ne plimbăm, chestii din astea„, a mai spus internţionalul român.

Valentin Mihăilă a înscris două goluri pentru Parma în această ediţie din Serie B. A fost titular în numai opt meciuri. Coechipierul său, Dennis Man, a marcat de patru ori. Ultima dată a făcut-o la jumătatea lunii decembrie, în victoria cu Brescia.

După primele 19 etape, Parma meţine şanse pentru promovarea în Serie A. Chiar dacă a obţinut o singură victorie în ultimele şase runde, este pe loc de baraj. Ocupă poziţia a 6-a. Are 27 de puncte, cu 9 mai puţin decât Reggina, care e pe loc de promovare directă.

Când va juca România în preliminariile EURO 2024

S-au stabilit orele meciurilor pe care România le joacă în preliminariile EURO 2024. România luptă pentru calificarea la EURO 2024, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY.

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO. Antena 1 va transmite 5 din cele meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Toate meciurile pe care naționala României le va juca în preliminariile pentru EURO 2024 vor începe la ora 21.45.

Programul complet al tricolorilor:

Reclamă

Cum arată cotele de piaţă ale „tricolorilor” din Serie B

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man sunt cei mai valoroşi români din Serie B. Ambii jucători valorează 5 milioane de euro, Man fiind într-o uşoară scădere de formă, din cauza accidentărilor suferite în acest sezon.

Podiumul clasamentului cu cei mai valoroşi români din a doua ligă din Italia este completat de Valentin Mihăilă. Mijlocaşul de la Parma, coechipier cu Dennis Man, valorează 4,5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Olimpiu Moruţan traversează o formă de vis la Pisa. În actualul sezon, mijlocşul de 23 de ani a marcat 4 goluri şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 7 reuşite ale colegilor săi, în cele 17 partide bifate pentru gruparea de Serie B, în toate competiţiile.

Dennis Man este într-o uşoară scădere de formă la Parma, fiind măcinat de accidentări. Chiar şi aşa, internaţionalul român de 24 de ani a marcat 4 goluri în acest sezon, în cele 15 partide în care a evoluat.

Pe lângă Moruţan, Man şi Mihăilă, alţi şapte internaţionali români evoluează în Serie B, acesta fiind campionatul extern care dă cei mai mulţi jucători la naţionala lui Edi Iordănescu. Radu Drăguşin, fundaşul lui Genoa, este cotat la 3.5 milioane de euro, iar Marius Marin (Pisa) şi George Puşcaş (Genoa) sunt cotaţi la 3 milioane de euro.

Daniel Boloca, Ionuţ Nedelcearu, Adrian Rus şi Eduard Duţu sunt alţi români care evoluează în Serie B.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și