Închide meniul

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2024, 21:47

Reclamă
„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

Daniel Niculae / Profimedia Images

Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025! Fostul preşedinte al Rapidului a avut o reacţie dură la adresa elveţienilor, după România U21 – Elveţia U21 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala condusă de Daniel Pancu a obţinut biletele pentru EURO 2025. „Tricolorii” mici au făcut spectacol în duelul cu Elveţia U21. Ianis Stoica a reuşit o „dublă”, celălalt gol al naţionalei U21 fiind marcat în minutul 68 de Umit Akdag. Pentru elveţieni a înscris Albian Hajdari, în minutul 65.

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

”(n.r. au avut un penalty elvețienii în meciul cu România…) N-au avut nimic. Mai lăsați-mă și cu elvețienii ăștia. Să ne mai lase. Acolo e mijlocul Europei, mijlocul lumii… De meciul tur (n.r. încheiat 2-2) nu am vorbit cum s-a vorbit de meciul de aseară (n.r.: România U21-Elveţia U21 3-1) vizavi de arbitraj, când am fost ­«furați ca-n codru» acolo. 

N-au avut niciun penalty, nu trebuiau să dea nici gol. I-am bătut pe fotbal, am fost mai buni, ne-am calificat. Bravo, Daniel Pancu, pentru un parcurs foarte dificil cu meciuri cu mult ghinion în această campanie! Trebuie felicitat pentru ceea ce a realizat”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

România U21 s-a calificat la EURO 2025, după victoria clară, scor 3-1, din meciul cu Elveţia U21. Partida din Giuleşti a fost în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă

România U21 a câştigat grupa din care au mai făcut parte Elveţia, Muntenegru, Finlanda, Albania şi Armenia. „Tricolorii” lui Daniel Pancu aveau nevoie de victorie în duelul din ultima etapă, pentru a fi siguri de calificare. România U21 s-a calificat pentru a patra oară la rând la un turneu final european.

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la meciul România U21 – Elveţia U21 3-1. În minutul 28 al partidei, selecţionerul naţionalei U21 a fost eliminat după ce a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului partidei.

Daniel Pancu şi-a explicat, la conferinţa de presă de după meci, ieşirea prin faptul că a crezut că s-a întâmplat o tragedie cu Louis Munteanu. Anterior, el declarase că a crezut că Luca Jaquez, jucătorul care a avut o intrare violentă la Louis Munteanu, nu va fi eliminat. Jaquez a văzut, în cele din urmă, cartonaşul roşu. Imediat după intrare, Daniel Pancu a intrat pe teren şi a fost eliminat de central. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

Reclamă

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben.

În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie)”, a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Gigi Becali, anunţ surprinzător! Partida importantă la care FCSB va menaja jucători: „Am început să înţeleg fanatismul fanilor”

23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

1 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 2 EXCLUSIVNicolae Stanciu e cu gândul la World Cup 2026, după Lituania – România 1-2: „Vom da totul pentru a ataca Mondialul” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 5 VideoBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în turul 2 la dublu mixt, la Campionatul European Individual, în AntenaPLAY 6 VIDEOLionel Messi, evoluţie monumentală, în Argentina – Bolivia 6-0. Hattrick şi două assist-uri: „Vreau doar să mă simt bine”
Citește și