Închide meniul
Video

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa României: „Ne avantajează, dar trebuie să ne gândim la Andorra!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 25 martie 2023, 21:44

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa noastră

Marius Marin / Profimedia

Marius Marin a oferit prima reacție după rezultatele din grupa României. Belarus a fost zdrobită de Elveția, scor 0-5, în timp ce Israel și Kosovo au remizat, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul României a concluzionat că aceste rezultatele sunt foarte avantajoase pentru noi, dar preferă să rămână focusat pe meciul cu Andorra, primul pentru noi în această campanie de calificare.

Marius Marin, prima reacție după rezultatele din grupa României: „Ne avantajează, dar nu trebuie să ne gândim la Andorra!”

„Este un nou început de drum pentru noi, pentru această generație, suntem foarte încrezători și sperăm ca în seara asta să aducem cele 3 puncte pe care ni le dorim cu toții.

Având în vedere că Israel a făcut egal cu Kosovo, este un rezultat care ne avantajează, dar nu trebuie să ne gândim la asta. Avem un meci foarte important cu Andorra și trebuie să luăm cele 3 puncte.

Grupe ușoare nu mai există de foarte mulți ani, pentru că fiecare echipă națională dă totul pentru țara sa. S-a schimbat puțin fotbalul în ultimii ani. Important e să luăm meci cu meci.

Reclamă

Este un meci accesibil totuși, având în vedere lotul și lista jucătorilor, dar nu trebuie să ne uităm la asta. Trebuie să intrăm de la început decisivi.

O sa ne ajute foarte mult suporterii azi, e important să ai fanii alături de tine. Când te apuci de fotbal, cel mai mare vis este să îmbraci tricoul echipei naționale. Să particip la un turneu final ar fi cea mai mare realizare de până acum”, a declarat Marius Marin pentru Antena Sport.

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț: „Vreau să fiu golgheterul preliminariilor!”

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec și-a setat un obiectiv măreț pentru campania de calificare la EURO 2024. Atacantul naționalei își dorește să devină golgheterul preliminariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un dialog purtat de Marius Niculae cu Denis Alibec, atacantul de la Farul a dezvăluit care sunt ambițiile sale pentru aceste preliminarii.

„A venit momentul ca tu să demonstrezi ceea ce ştim cu toţii”, i-a transmis Niculae, acum manager sportiv al loturilor naţionale.

„Asta îmi doresc şi eu, pentru că la cluburi am jucat, am marcat, dar la naţională pot să spun că am făcut meciuri bune, dar nu am avut realizări. Ca atacant, dacă nu marchezi, nu apari pe foaie şi în fotbal e important să fii pe prima pagină. Vreau să ne calificăm în primul rând şi să fiu golgheterul preliminariilor.

În ultima perioadă toate echipele au început să joace fotbal, stau foarte bine tactic, au adus antrenori de afară şi se vede lucrul acesta, dar cred că noi suntem mult mai talentaţi şi dacă vom avea ambiţia lor, cu siguranţă îi putem depăşi.

Este o grupă grea, toate echipele joacă foarte bine, dar eu am încredere în această echipă şi de când m-am dus la Farul, domnul Hagi mi-a transmis o mentalitate de învingător, să cred în mine şi în echipă, pentru că cei de afară nu au nimic în plus faţă de noi, poate doar ambiţia şi motivaţia. Normal, Elveţia este favorită, dar după ei suntem noi.

Israel şi Kosovo sunt echipe bune dar cred că suntem mai buni ca ei. După mine, noi suntem favoriţi la câştigarea grupei, dar Elveţia poate să ne pună cele mai mari probleme”, a declarat Denis Alibec pentru site-ul oficial al FRF.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și