Închide meniul

„O provocare!” Gică Hagi, mesaj direct pentru Mircea Lucescu! Ce a spus şi despre Edi Iordănescu

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 12:17

Reclamă
„O provocare! Gică Hagi, mesaj direct pentru Mircea Lucescu! Ce a spus şi despre Edi Iordănescu

Gică Hagi, mesaj direct pentru Mircea Lucescu!

Gică Hagi, în timpul unui meci - Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj direct pentru Mircea Lucescu, înainte ca „Il Luce” să-şi înceapă noul mandat pe banca naţionalei. „Regele” s-a declarat bucuros de faptul că tehnicianul de 79 de ani a revenit pe banca „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu îşi va începe noul mandat pe banca naţionalei pe 6 septembrie. România se va duela cu Kosovo, în Liga Naţiunilor, iar meciul va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gică Hagi, mesaj direct pentru Mircea Lucescu

Gică Hagi a fost întrebat despre Mircea Lucescu, la conferinţa de presă de după remiza Farului cu UTA, din Liga 1. „Regele” i-a adresat cuvinte superbe lui „Il Luce” şi se bucură că acesta a acceptat oferta primită din partea FRF.

De asemenea, Gică Hagi l-a amintit şi pe Edi Iordănescu, cel care a plecat de pe banca naţionalei, după EURO 2024. Managerul de la Farul a mărturisit că oficialii FRF ar fi trebuit să-i îndeplinească toate dorinţele acestuia, pentru a nu se produce plecarea.

„Eu cred că e mulțumit că e acolo, e o provocare pentru nea Mircea, are experiență mare. Mă bucur că a venit ocazia asta, că a acceptat și eu cred că o să-i facă pe jucători să devină mai buni. E un exemplu pentru mine, am învățat multe de la el. A avut și curaj să mă bage de mic, înseamnă că a văzut ceva. Respectul meu total.

Reclamă
Reclamă

Mă așteptam ca Edi să rămână, am și declarat. Trebuie să-i faci toate poftele și să rămână. Dar el știe mai bine, în viață te adaptezi la ce se întâmplă”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers! „Regele” a răbufnit, atunci când a comentat situația lui Ianis

Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers! „Regele” nu s-a mai abținut și a transmis un oficial dur despre oficialii scoțieni, după ce Ianis Hagi a ajuns la echipa a 2-a.

El nu vine, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Ce se întâmplă la Rangers e o poveste. Poveste urâtă din partea celor care au făcut-o. Urâtă! N-am vrut să vorbesc, le transmit și celor de acolo. Urâtă! S-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors înapoi și se antrenează singur. Sau cu cine se antrenează. Dacă în Europa de vest se întâmplă astfel de lucruri, păi ce pretenții să mai avem noi din România?

Reclamă

Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când a plecat Ianis, n-a mai câștigat campionatul. Dacă nici un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani și după aceea s-a accidentat de forma de care s-a accidentat jucând pentru Rangers, iar apoi tu îl tratezi cum l-ai tratat… scuzați-mă!

Unde au ajuns interesele astea? Până unde? E jucătorul vostru, care v-a făcut campioni! Cu ceilalți, cu Gerrard, cu toată echipa. Și tânăr, că nu are 35 de ani! 25 de ani! Și singurul jucător care a fost la EURO jucând. Un an de zile a lipsit, s-a dus în Spania, a jucat cât a jucat, a fost la EURO… ‘n-avem nevoie de tine!’. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva. La interese meschine! Meschine! E dură, eu am jucat fotbal la nivelul cel mai mare. E grav că se întâmplă așa ceva. Wow! Ce pretenții să mai avem noi din România?”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:12

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

16:10

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem emoţii!”

15:51

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!”

15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

14:51

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

14:37

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și