Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 20:10

Reclamă
Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci la naţională/ Profimedia Images

Căpitanul naţionalei României a vorbit imediat după tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. Iată reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu e de părere că echipa noastră se poate califica din această grupă. „Tricolorii” vor întâlni Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Reacţia lui Nicolae Stanciu după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024!

E o grupă din care ne putem califica.

Poate sunt colegi care sunt deranjaţi de critici sau nu. Până la urmă e inevitabil, indiferent ce ai face nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea.

Lumea era sceptică având în vedere ce s-a făcut în 2022 în Liga Naţiunilor şi cumva e de înţeles.

Reclamă

La început criticile au fost îndreptăţite. Suntem conştienţi toţi că vor fi momente, ştim că nu îi putem mulţumi pe toţi şi cred eu că ceea ce am realizat, o calificare fără înfrângere, este extrem de important pentru noi, pentru fotbalul românesc.

Şi nivelul din Liga 1 va creşte, echipele vor ajunge constant în grupe (n.r.: în grupele europene) dacă obţinem o calificare.

O să mă întâlnesc cu foşti colegi”, a declarat Nicolae Stanciu pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024! „Tricolorii” au avut şansă la tragerea la sorţi

Sâmbătă a avut loc tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024. România a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina).

Tragerea la sorţi a avut loc la Hamburg, la Elbphilharmonie. Este a treia oară când Germania găzduieşte un campionat european. Ediţia din 2024 va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

Până în acest moment, sunt cunoscute 21 dintre cele 24 de echipe care vor participa la CE. Ultimele trei se vor stabili în urma play-off-urilor din martie, din Nations League. În optimile EURO 2024 se vor califica, pe lângă primele două echipe clasate în fiecare grupă, şi cele mai bune patru echipe clasate pe locurile trei.

Cum arată grupele EURO 2024

Grupa A: Germania, Scoţia, Ungaria, Elveţia

Grupa B: Spania, Croaţia, Italia, Albania

Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia

Grupa D: Câştigătoare play-off A (Polonia – Estonia/ Ţara Galilor – Finlanda), Olanda, Austria, Franşa

Reclamă

Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Câştigătoare play-off B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina)

Grupa F: Turcia, Câştigătoare play-off B (Israel – Islanda/ Bosnia – Ucraina), Portugalia, Cehia

Cum au arătat urnele de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Urna 1

Urna 2

Urna 3

Urna 4

Cota României la câştigarea trofeului

Cota României la câştigarea EURO 2024 s-a „prăbuşit” după victoria cu Elveţia. Neînvinşi în campania de calificare, jucătorii lui Edi Iordănescu au reuşit să se claseze pe primul loc în Grupa I. Şi-au asigurat astfel prezenţa în urna a 2-a la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din Germania.

Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu aveau cota 150.00 înaintea meciului decisiv cu Israel. Nu s-a produs nicio modificare după succesul din Ungaria, datorat golurilor marcate de Puşcaş şi Ianis Hagi. Totuşi, a ajuns în cădere liberă la finalul meciului cu Elveţia.

În prezent, tricolorii au cota 100.00 la ridicarea trofeului. Aceeaşi cotă o au şi Ungaria, Cehia, Scoţia şi Serbia.

Mari favorite ale bookmakerilor sunt Anglia lui Harry Kane şi Franţa lui Kylian Mbappe. Ţara gazdă a Europeanului, Germania, este a treia în top. Cu a patra şansă este văzută Portugalia lui Cristiano Ronaldo, iar campioana en-titre, Italia, are cota 12.00.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și