Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au descoperit noul jucător decisiv al tricolorilor: „E noua armă letală”

Dan Roșu Publicat: 22 iunie 2024, 15:38

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au descoperit noul jucător decisiv al tricolorilor: „E noua armă letală

România - Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au descoperit noul jucător decisiv al tricolorilor

Echipa României, înainte de meciul cu Ucraina - Profimedia Images

România – Belgia, la EURO 2024. Belgienii au descoperit noul jucător decisiv al tricolorilor. Denis Drăguş, atacantul cotat la 4 milioane de euro care va ajunge în această vară la Trabzonspor i-a speriat pe jurnaliştii belgieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drăguş a marcat golul de 3-0 al României în succesul cu Ucraina, având un rol important şi la reuşita de 2-0 semnată de Răzvan Marin. Acum, belgienii se gândesc că acesta reprezintă „noua armă letală” a lui Edi Iordănescu.

România – Belgia, la EURO 2024 | Belgienii au descoperit noul jucător decisiv al tricolorilor

„Denis Drăguș, noua armă letală a României. Diavolii vor trebui să îi acorde o atenție deosebită lui Denis Drăguș, în confruntarea de sâmbătă. Fostul atacant al lui Stadard este o figură apreciată în România și asta nu e întâmplător. Pe Drăguș îl așteaptă o carieră internațională minunată.

În fața României, un adversar dificil, Diavolii vor căuta prima victorie la EURO 2024, la Koln. Un adversar extrem de eficient, care a înscris 3 goluri cu Ucraina în prima etapă, cu puțin peste 30% posesie. Edi Iordănescu a contat pe 3 fotbaliști care au trecut prin Belgia: Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Fostul atacant al lui Standard e unul dintre liderii vestiarului României. Talentul său a fost mai mereu recunoscut, însă nu mereu l-a ajutat, mai ales la debutul la echipa națională. Drăguș a ajuns la Liege în august 2019, când a fost considerat prea tânăr și nu a primit șanse de titularizare în primul sezon. Abia când a revenit după împrumutul la Crotone și-a intrat în mână.

Reclamă
Reclamă

Drăguș și-a demonstrat apoi talentul, însă i-au lipsit constanța și consistența în joc, pentru a-și putea lua cu adevărat zborul în carieră”, au scris cei de la walfoot.be.

Denis Drăguș, pronostic uriaș

Denis Drăguș a venit cu un pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”. Atacantul echipei naționale este încrezător, chiar dacă selecționata noastră va întâlni o națională de top.

România se va duela cu Belgia sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

„(n.r. Denis, un pronostic pentru meciul cu Belgia?) 2-0! Pentru noi!”, a spus Denis Drăguș, citat de prosport.ro, după conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă.

Denis Drăguș a avut o prestație excelentă în meciul cu Ucraina, la debutul la EURO 2024. Atacantul echipei naționale a marcat al 2-lea gol al duelului, după ce a primit o pasă excelentă în fața porții.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și