Închide meniul

„Soţia mi-a spus să nu fac asta!” Nelly Lucescu s-a opus ca Mircea Lucescu să devină selecţioner: „Răzvan mi-a zis asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2024, 11:59

Reclamă

Nelly Lucescu s-a opus ca Mircea Lucescu să devină selecţioner şi i-a cerut să stea acasă. Mircea Lucescu s-a consultat şi cu Răzvan Lucescu înainte să accepte oferta lui Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a spus că Răzvan Lucescu i-a transmis că dacă simte să revină la naţionala României, să accepte oferta Federaţiei.

Nelly Lucescu s-a opus ca Mircea Lucescu să devină selecţioner

Soţia mi-a spus să nu fac asta, cred că e timpul să stau acasă. Răzvan mi-a spus să fac ceea ce cred eu că e bine şi ceea ce simt. Mi-a spus că nu va fi uşor şi ştiu şi eu. Mi-a spus Răzvan: ‘Dacă simţi că asta te ajuta, să petreci ultimii ani ai vieţii în condiţii de participare sentimentală, fă-o!’„, a mai spus Mircea Lucescu.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după ce a fost prezentat la naţionala României

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după ce a fost prezentat la naţionala României. Lucescu a semnat un contract valabil până în 2026 şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce va fi transmisă exclusiv de Antena.

„Multe sentimente m-au încercat, în primul rând nostalgia periaodei trecute. Am avut momente extraordinare şi ca jucător al naţionalei, şi ca antrenor. Eu plec cu un handicap, în ultimii ani am lipsit din fotbalul românesc. De când m-am întors am urmărit meciurile… nu m-am gândit că mi se va propune. Eu am făcut tot ce a depins de mine să nu vin la echipa naţională. Voiam să le dau şanse antrenorilor tineri să vină. Am vorbit cu Edi Iordănescu, am încercat să îl conving să rămână pentru un ciclu de 4-5 ani. Am spus Federaţiei că este foarte important să dea continuitate, ei au făcut tot ce a fost posibil ca să îl convingă, dar nu au reuşit.

Reclamă
Reclamă 4

Am spus să vorbească apoi cu Gică Hagi, el îşi doreşte atât de mult şi a făcut atât de multe. Nu s-a ajuns la niciun fel de înţelegere. Le-am spus: ‘În momentul în care nu mai aveţi nicio soluţie, eu am obligaţia pentru fotbalul românesc să mă întorc’. Eu sunt un produs 100% al fotbalului românesc, care a făcut furori pe stadioanele din Europa. Ştiu că mă angajez la un lucru atât de dificil, dar am mare încredere în aceşti jucători. Au format un grup de învingători. Este un motiv de orgoliu, în fotbal rămâi cu momentele foarte frumoase ale carierei. Discuţia a fost despre fotbal. Eu nu am nevoie nici de… e un risc şi îmi dau seama că e un risc foarte tare. Dar merită acest risc. Eu nu am nevoie nici de bani. M-au împins momentele acelea extraordinare pe care le-am trăit şi acesta este motivul pentru care am venit.„, a spus Mircea Lucescu în conferinţa de prezentare.

Recomandări

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Mihai Covaliu a făcut plângere la Federaţia Internaţională de Gimnastică! Cum ar putea Sabrina Voinea să obţină medalia olimpică

13:16

Răzvan Burleanu, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu: „Este persoana potrivită de a ne duce la Campionatul Mondial”

12:36

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid! Suma uriaşă pe care o plătesc spaniolii

12:03

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

12:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

11:44

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după ce a fost prezentat la naţionala României: „Îmi dau seama că e un risc foarte tare!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și