Închide meniul

Julian Nagelsmann, în extaz după Germania – Scoţia 5-1: „Flămânzi și lacomi”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 8:26

Reclamă
Julian Nagelsmann, în extaz după Germania – Scoţia 5-1: „Flămânzi și lacomi

Julian Nagelsmann, în extaz după Germania - Scoţia 5-1: "Flămânzi și lacomi"

Profimedia

Julian Nagelsmann a fost în extaz după Germania – Scoţia 5-1. Nemţii au făcut spectacol în meciul de deschidere de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julian Nagelsmann a fost extrem de mulţumit după debutul furios al Germaniei la EURO 2024 şi a spus că victoria este pe deplin meritată.

Julian Nagelsmann, în extaz după Germania – Scoţia 5-1

În primele 20 de minute am fost impresionanți… am marcat două goluri timpurii și, în general, am fost foarte concentrați și focalizați. Am continuat, flămânzi și lacomi, a fost o victorie pe deplin meritată împotriva unei echipe care a avut un jucător mai puțin”, a spus Julian Nagelsmann după Germania – Scoţia 5-1.

Germania – Scoţia 5-1! Nemţii au făcut show

Meciul Germania – Scoţia 5-1, primul duel de la EURO 2024, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Germania, ţara gazdă, a jucat în meciul de deschidere de la Campionatul European cu Scoţia, într-un duel care contează pentru Grupa A, din care mai fac parte Ungaria şi Elveţia.

Wirtz, Musiala, Havertz, Fullkrug şi Emre Can au marcat pentru naţionala antrenată de Julian Nagelsmann. Rudiger şi-a dat autogol în minutul 87. Scoţienii au punctat astfel, cu noroc, pe tabelă.

Reclamă
Reclamă 4

Germania, în căutarea celui de al patrulea Campionat European din istorie

Germania vrea să facă o figură frumoasă pe teren propriu şi să îşi ia revanşa în faţa fanilor, după rezultatele nesatisfăcătoare de la ultimele turnee finale. Echipa pregătită de Julian Nagelsmann are în gând, mai mult ca sigur, şi ediţia din 2006 a Cupei Mondiale, găzduite tot de nemţi, atunci când au ajuns până în semifinalele competiţiei sub comanda lui Jurgen Klinsmann.

Germania este de trei ori campioană europeană, după titlurile cucerite în 1972, 1980 şi 1996. Pentru a patra oară la Campionatul European, după participările din 1992, 1996 şi 2020, Scoţia nu a trecut niciodată de faza grupelor.

În 17 dueluri directe, Germania s-a impus de 8 ori, Scoţia de 4 ori, în timp ce alte 5 partide s-au încheiat la egalitate. Ultima oară, cele două echipe s-au întâlnit în preliminariile EURO 2016, atunci când Germania se impunea la Glasgow cu 2-1. În istoria Campionatelor Europene, cele două echipe s-au întâlnit în 1992. Gazda ediţiei din acest an a câştigat acel duel cu 2-0.

Reclamă

Scoţia s-a clasat pe locul al doilea al grupei A din preliminariile EURO 2024, în spatele Spaniei şi peste Norvegia, echipă care ratează turneul final. Cu cinci victorii în primele cinci meciuri, scoţienii au avut un început excelent de campanie. Cu toate acestea, în ultimele trei dueluri, ei au înregistrat o înfrângere şi două remize.

După ce 2022 şi 2023 au fost ani de uitat pentru Germania, în 2024, echipa lui Julian Nagelsmann este fără înfrângere. Trei victorii (Franţa, Olanda şi Grecia) şi un egal (Ucraina) au înregistrat nemţii în 2024.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și