Închide meniul

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 18:32

Reclamă
„Plecăm cu un singur gând! Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia - România!

Profimedia

Florinel Coman a transmis un mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Tricolorul a vorbit despre partida care ne poate duce în „optimile” EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Slovacia și România va începe de la ora 19:00. Ultimul duel al tricolorilor, din faza grupelor, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România!

Florinel Coman a transmis că echipa națională se gândește doar la victorie, înaintea partidei cu Slovacia. De asemenea, acesta a transmis și un mesaj pentru fani și a spus că echipa națională va da totul pe teren, pentru a-i face fericiți.

„(n.r. Ce sentinement te încearcă? Va fi un stadion plin de tricouri galbene?) Da, e clar că ne-au încurajat foarte mult, am văzut aceste imagini cu fanii care au venit în număr extrem de mare și la acest meci cum au făcut-o pe parcursul acestui EURO.

Țin doar să spun că vrem să-i facem fericți în această seară. Toată săptămâna am lucrat la mental, am vorbit între noi, am făcut ședințe. Plecăm doar cu un singur gând în cap și acela de a ieși victorioși. Nu ne gândim la nimic decât la victorie în această seară.

Reclamă
Reclamă

E clar că vom da totul pentru România și pentru românii care au ieșit în stradă pentru o țară întreagă”, a spus Florinel Coman, la Pro TV.

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia

Ianis Hagi a avut o reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia. Ianis este pentru prima datî în primul „11” la EURO 2024. Ianis va face pereche în atac cu Florinel Coman şi Denis Drăguş.

România trebuie să nu piardă partida cu Slovacia pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală de la EURO 2024. Ianis Hagi le-a făcut o promisiune uriaşă fanilor României: e sigur că va sărbători după meci calificarea în optimile de finală la EURO 2024.

Reclamă

„Fanii au venit să ne susțină, îmi doresc să îi facem fericiți în această seară. Vrem să câștigăm partida, apoi vedem la final pe loc suntem. Dar obiectivul nostru e să câștigăm partida.

Se pot întâmpla multe chestii, dar noi avem încredere în noi și sperăm să fim fericiți la finalul serii. Mă simt pregătit pentru acest moment. Cu siguranță vom sărbători la finalul meciului”, a spus Ianis Hagi la conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și