Închide meniul

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2024, 18:18

Reclamă
Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia

Ianis Hagi/ Profimedia

Ianis Hagi a avut o reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia. Ianis este pentru prima datî în primul „11” la EURO 2024. Ianis va face pereche în atac cu Florinel Coman şi Denis Drăguş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România trebuie să nu piardă partida cu Slovacia pentru a fi sigură de calificarea în optimile de finală de la EURO 2024. Ianis Hagi le-a făcut o promisiune uriaşă fanilor României: e sigur că va sărbători după meci calificarea în optimile de finală la EURO 2024.

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia

„Fanii au venit să ne susțină, îmi doresc să îi facem fericiți în această seară. Vrem să câștigăm partida, apoi vedem la final pe loc suntem. Dar obiectivul nostru e să câștigăm partida.

Se pot întâmpla multe chestii, dar noi avem încredere în noi și sperăm să fim fericiți la finalul serii. Mă simt pregătit pentru acest moment. Cu siguranță vom sărbători la finalul meciului”, a spus Ianis Hagi la Pro TV.

Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu

Florin Răducioiu a fost uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Fostul internațional nu se aștepta la schimbarea gândită de selecționer.

Reclamă
Reclamă

Pentru partida cu Slovacia, Edi Iordănescu a decis să îl titularizeze pe Florinel Coman, în timp ce Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost lăsați pe banca de rezerve.

După ce echipa de start a fost publicată, Florin Răducioiu a transmis că nu se aștepta ca Florinel Coman să fie titular, în locul lui Dennis Man.

„Nu mă așteptam la această titularizare a lui Coman. În locul lui Man. Eu nu l-aș fi scos pe Man. Am vorbit despre Mihăilă cu Hagi. Ianis e un jucător care are nevoie de încredere.

Reclamă

Sigur, îi dai o responsabilitate mare și el e un jucător asumat. E un jucător mai proaspăt. Avem nevoie de acea prospețime și chiar de intuiția lui. Când face diferența prin goluri, prin pase de gol. Se plasează bine în anumite momente ale meciului.

Dar, nu mă așteptam sincer”, a spus Florin Răducioiu pentru sursa mai sus citată.

Echipa de start a României, pentru meciul cu Slovacia: Florin Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu, R. Marin, M. Marin, Stanciu – Hagi, Drăguș, Coman.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și