Închide meniul

Reacţia scoţienilor după „ordinul” lui Anghel Iordănescu de a-l lăsa acasă pe Ianis Hagi, la EURO 2024, dacă nu va juca la Alaves

Dan Roșu Publicat: 7 decembrie 2023, 9:02

Reclamă
Reacţia scoţienilor după „ordinul lui Anghel Iordănescu de a-l lăsa acasă pe Ianis Hagi, la EURO 2024, dacă nu va juca la Alaves

Ianis Hagi s-a descătușat în vestiarul lui Alaves, după victoria dramatică cu Sevilla

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves - Profimedia Images

Reacţia scoţienilor după „ordinul” generalului Anghel Iordănescu de a-l lăsa acasă pe Ianis Hagi pentru EURO 2024 a venit. Jurnaliştii au vorbit despre situaţia prin care a trecut fiul lui Gică Hagi, cel care a marcat golul de 2-1 în duelul cu Israel, care ne-a adus calificarea matematică la competiţia din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 25 de ani cotat la 4 milioane de euro a fost împrumutat la Rangers la Alaves, în acest sezon şi a adunat 13 meciuri pentru echipa din La Liga, în care a marcat şi două goluri, într-un duel din Cupa Spaniei.

Reacţia scoţienilor după „ordinul” generalului Anghel Iordănescu de a-l lăsa acasă pe Ianis Hagi

„Fotbalistului de la Rangers, care a fost împrumutat la Deportivo Alaves, i s-a spus cu brutalitate să evite Euro 2024 de către unul dintre foștii antrenori ai României, pe motiv că ar trebui să stea acasă, ca urmare a lipsei de constanță din Spania.

Hagi a fost una dintre vedetele lui Rangers sub conducerea lui Steven Gerrard, dar o accidentare la genunchi survenită dintr-o ciocnire împotriva lui Stirling Albion l-a făcut să lipsească timp de aproape un an. În acel timp, Rangers l-a numit antrenor pe Michael Beale, iar Hagi a plecat sub formă de împrumut Alaves în vară.

Ar fi fost aproape o certitudine să se alăture echipei lui Edward Iordănescu în vară dacă ar juca în mod constant, dar, cu doar 13 meciuri în tot sezonul, înseamnă că nu a reușit să aibă un impact prea mare în Peninsula Iberică. Fostul antrenor al echipei naționale, Anghel Iordănescu, i-a spus actualului selecționer să-l lase acasă pe Hagi, în cazul în care nu va fi la curent cu ceea ce se întâmplă în acest sezon”, au notat cei de la glasgowlive.co.uk.

Reclamă

Anghel Iordănescu, avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Anghel Iordănescu a lansat un avertisment teribil pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Fostul selecţioner a dezvăluit că mijlocaşul lui Deportivo Alaves riscă să nu facă parte din lotul lui Edi Iordănescu.

Întrebat dacă Ianis Hagi sau Florinel Coman ar putea fi chemaţi chiar dacă nu joacă meci de meci, Anghel Iordănescu a răbufnit. I-a cerut lui Edi Iordănescu să nu repete greşelile pe care el le-a făcut în trecut.

„(Păi, Ianis Hagi să spunem că e rezervă. Nu-l chemi la Euro?) Acasă! Nu poți să joci, hai să lămurim lucrurile. Fotbalul nostru suferă din punct de vedere fizic, al angajamentului, fotbalul nostru mai suferă prin ritmul de joc. Prin viteza de joc, dacă și așa suntem o nație care nu prea ne convine angajamentul și agresivitatea, determinarea adversarului, atunci cum poți să faci față la un campionat european dacă tu nu ești în ritm, pregătit, nu ai jocuri în picioare.

Reclamă 4 / 0/3

A, un meci poți să faci, o joci din talent, dorință. Dar, să joci trei meciuri la un asemenea nivel înseamnă că practic tragi echipa tu în jos. Eu sper că și Ianis Hagi și Rațiu și Răzvan Marin și Pușcaș și cine mai vreți dumneavoastră, sper că vor juca și își vor ridica nivelul de joc, de exprimare și vor convinge la echipele lor de club antrenorii pe care-i au„, a declarat Anghel Iordănescu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare Vezi toate știrile
Citește și