Închide meniul

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 8:13

Reclamă
„România respiră! Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor după calificarea istorică în optimile EURO 2024

Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa "tricolorilor" după calificarea în optimile EURO 2024

Jucătorii României, la finalul meciului cu Slovacia/ Profimedia

Dorinel Munteanu a făcut plecăciuni în faţa „tricolorilor”, după calificarea istorică în optimile EURO 2024. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor lui Edi Iordănescu, după performanţa remarcabilă reuşită la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a remizat cu Slovacia, scor 1-1, în ultimul meci al grupelor. „Tricolorii” se vor duela cu Olanda în optimi, meciul urmând să se dispute marţi, de la ora 19:00, la Munchen.

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea în optimile EURO 2024

Dorinel Munteanu a apreciat dăruirea jucătorilor naţionalei, din timpul meciului cu Slovacia. Acesta a subliniat faptul că „tricolorii” au reuşit să revină în joc şi să egaleze rapid, după ce au fost conduşi.

De asemenea, fostul internaţional a declarat că România a stabilit o nouă bornă istorică, dat fiind faptul că echipa naţională nu s-a mai calificat în fazele eliminatorii ale unui turneu final, de 24 de ani.

„A fost așa cum am mai spus. Jocul Românei, dăruirea celor din teren mi-au dat încredere și în această seară. A fost greu, absolut, cum era și normal să fie un joc de calificare. Am și suferit, am fost conduși, dar ne-am revenit, am echilibrat balanța, am egalat și acum toți suntem fericiți. România respiră, prin calificare, prin dragostea suporterilor, care au revenit alături de echipă cum era pe vremea noastră.

Reclamă
Reclamă 4

Cu puțină șansă în meciul următor, poate că această generație poate să egaleze performanța noastră, să ajungă în <sferturile> unei mari competiții. Eu le doresc asta! Noi am fost la Mondiale, ei ar fi la Euro, dar tot ar fi ceva fantastic, special, o bornă istorică. Fiindcă, să nu uităm, foarte mulți nu credeau că putem trece de grupa asta cu Belgia și cu Ucraina. Dar uite că am câștigat-o chiar!

N-ați văzut cum a fost meciul?! De unde înțelegere, fiecare echipă a tras, cu armele ei, a încercat să câștige. Ne-a scos iar Niță, care e în continuare formidabil.

Să ne bucurăm, să vedem partea plină a paharului! România a demonstrat că are o echipă cu suflet, motivată, care știe să lupte. OK, poate Stanciu n-a mai ieșit în evidență, dar a fost util. L-au suplinit ceilalți. Când unul a mai greșit, altul a luptat să recupereze.

Reclamă

Asta înseamnă să fii o echipă. Iar această echipă ne-a adus aici, la un pas de o performanță mare. E șansa unei generații. După atâția ani, se vorbește iar de România, de România fotbalistică. Și asta nu e deloc puțin”, a declarat Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. „Tricolorii” au avut ghinion după ce au câştigat grupa şi vor juca cu cel mai greu adversar care s-a calificat de pe locul 3. Portugalia a pierdut cu Georgia, scor 0-2, şi va juca cu Slovenia, cea cu care se putea duela naţionala României.

România şi-a aflat adversara în optimile de finală de la EURO 2024. Tricolorii vor juca cu Olanda, cea care s-a clasat pe locul 3 în grupa cu Austria şi Franţa.

În cazul în care Georgia nu câştiga cu Portugalia, România juca cu Slovenia pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024. România – Olanda se va juca pe 2 iulie, de la 19:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România a avut ghinion teribil, deşi a câştigat grupa E. Olanda este cea mai puternică echipă ce s-a califica de pe locul 3. Slovenia, Slovacia şi Georgia sunt celelalte echipe care s-au calificat de pe locul 3. România şi Olanda s-au mai întâlnit o singură dată la un Campionat European. În 2008, Olanda s-a impus cu 2-0 în faza grupelor.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:54

Elveția – Italia 2-0. Surpriză uriaşă la EURO 2024. Campioana en-titre, eliminată încă din optimile de finală

20:33

Valentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş

20:25

Italia, făcută KO de Elveţia cu 6 pase în 26 de secunde! Jucătorii lui Spalletti nu au înţeles nimic în debutul reprizei secunde

20:00

VIDEOCătălin Cîrjan, gol fabulos pentru Dinamo! Execuţie de senzaţie a noului decar de la Dinamo

19:36

Cristi Chivu a confirmat negocierile cu un „gigant” al Europei: „Au avut loc multe discuţii în ultimele luni”

18:28

„Încrederea este enormă!” Cristi Chivu i-a avertizat pe olandezi înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „E marele star”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și