Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz! A comentat și ultimele rezultate: „Ne vom reveni! Să fiți siguri”

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 15:17

Reclamă
Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz! A comentat și ultimele rezultate: „Ne vom reveni! Să fiți siguri

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă, înainte de FCSB - LASK Linz, partidă decisivă pentru calificarea în Europa League.

FOTO: Captură AntenaSport

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz! Antrenorul campioanei a vorbit despre situația de la echipă, la conferința de presă premergătoare a partidei din play-off-ul Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi meciul FCSB – LASK Linz în AntenaPLAY pe canalul România TV*, joi, de la ora 21:30. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz!

Antrenorul roș-albaștrilor a transmis faptul că jucătorii săi privesc meciul decisiv pentru calificare drept o finală. Elias Charalambous a spus că elevii săi vor da totul pentru calificarea în Europa League.

De asemenea, tehnicianul de la FCSB a vorbit și despre situația din campionat și a dat asigurări că formația sa își va reveni.

„E un meci pe care îl vedem ca o finală. Vrem să intrăm în Europa League, e important pentru toți. O să fie un meci dificil, LASK e o echipă bună. Trebuie să dăm totul pentru a intra în competiție.

Reclamă
Reclamă

Doar asta avem în minte, jocul de mâine. În campionat nu facem ceva bine, dar nu avem timp de asta acum. Sâmbătă vom vorbi despre campionat. Acum, singurul lucru pe care îl avem în minte este meciul cu LASK. Trebuie să dăm totul. Apoi ne vom gândi și la campionat. Să fiți siguri că o să ne revenim în campionat!

Dawa nu va juca, soluția este pregătită. Va fi în primul 11, o să vedeți mâine. Nu voi spune nimic despre echipă, mai avem un antrenament, nu știm ce se poate întâmpla.

Să ajungem aici, am mai spus-o, nu a fost ușor. Nu a fost ușor cu Maccabi Tel Aviv, cu Sparta, cu LASK, echipe mari, cu poate bugete de 2 sau 3 ori mai mari decât avem noi. Asta arată puterea băieților. Au dat multe până acum, acum trebuie să culeagă laurii.

Reclamă

Este fotbal, în fotbal ai momente și momente. E normal, și la echipele mari. Nu mereu sunt lucrurile bune. Normal, nu suntem fericiți, dar nu putem fi pesimiști. Trebuie să ne îmbunătățim, nu are rost să ne uităm în spate. S-a întâmplat, asta e. Putem doar să îmbunătățim.

Musi și Luis Phelipe s-au antrenat, nu au avut multe antrenamente, abia ce ne-am întors de la Sibiu, i-am văzut în două antrenamente. O să vedem astăzi dacă sunt la 100%, trebuie să vedem ultimul antrenament. Pe Dawa l-am pierdut, un jucător important, dar trebuie să găsim soluții”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

„E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz

Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz este una îmbucurătoare.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a precizat că roş-albaştrii au toţi jucătorii valizi pentru returul cu LASK Linz. Doar Dawa va lipsi, el fiind suspendat.

„Crețu are o ușoară lovitură la coapsă, dar nu are probleme și va juca joi. Am avut toți jucătorii, s-au antrenat normal și Musi, și Baeten, și Luis Phelipe. E aglomerație mare la antrenamente.

Avem și un tânăr jucător al cărui nume nu-l pronunț. Sper să fie cel mai tânăr debutant din istoria noastră. E un copil care… așteptăm să facă 16 ani ca să debuteze.

N-are nicio legătură situația pe care o avem în campionat și care este una alarmantă cu ceea ce se întâmplă în cupele europene. Până acum, în cupele europene am fost foarte bine, puteam să fim chiar extraordinar”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 august

16:34

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

16:30

Alex Chipciu a primit vestea de la Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat înainte de meciul Kosovo – România

15:37

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid: „Nu e momentul să ne facem griji”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și