Închide meniul

Florin Răducioiu le-a răspuns contestatarilor! Nu s-a ferit de cuvinte: „Nu sunt ranchiunos, dar este răutate”

Alex Ioniță Publicat: 25 decembrie 2023, 12:28

Reclamă
Florin Răducioiu le-a răspuns contestatarilor! Nu s-a ferit de cuvinte: Nu sunt ranchiunos, dar este răutate”

Florin Răducioiu le-a răspuns contestatarilor

Florin Răducioiu, în perioada în care lucra pentru Atletico Madrid / Profimedia Images

Florin Răducioiu le-a răspuns contestatarilor. Fostul atacant al echipei naționale a vorbit despre persoanele care l-au criticat, de-a lungul timpului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu a avut o carieră de-a dreptul impresionantă. Acesta a jucat pentru: Dinamo, Bari, Verona, Brescia, AC Milan, Espanol, West Ham, VfB Stuttgart, Monaco și US Cretil-L. Totuși, exită anumite persoane care contestă faptul că acesta a fost un mare jucător.

Florin Răducioiu le-a răspuns contestatarilor! Mesajul fostului internațional

Fostul mare atacant al echipei naționale a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la AC Milan, în campionatul italiei. Acesta a menționat faptul că i-a fost greu să joace pentru această echipă, având în vedere că, la vremea respectivă, lotul acesteia era unul de-a dreptul impresionant.

„Vai de mine! Era foarte greu, două, trei Baloane de Aur erau în echipă. Jean-Pierre Papin, Massaro, care făcuse un sezon extraoardinar, Savicevic, Marco Simone, un jucător foarte iubit.

Vreau să spun că nu sunt ranchiunos şi nu mă iau după… Trăim într-o epocă digitală, cu reţele de socializare. Oameni buni, ok, am înţeles că aţi spus că n-am jucat, dar pentru mine a fost un vis împlinit. Nu am jucat mult, pentru că erau jucători mult mai valoroşi decât mine, dar am avut posibilitatea să îmbrac acel tricou şi să fac şi eu ceva pentru acea echipă.

Reclamă

S-au spus multe lucruri, am văzut şi ziarişti care… E vorba şi despre răutate. Lucrurile spuse sunt ca apa care curge după ce fac duş şi alunecă la podea. Era cea mai mare echipă la acel moment.

A fost un vis împlinit, vedeam echipa asta la TV. Capello era foarte dificil, dur, rece, nu puteai să te apropii mult, iar eu aveam nevoie, aveam nevoie să fiu cocoloşit <<Hai, Radule!>>. Evident, el avea o echipă de campioni, nu putea să stea după mine.

Voiam alt tratament eu, dar îi sunt etern recunoscător. I-am dat mesaj acum câteva luni, a vorbit despre mine într-o emisiune la Sky şi mi-a răspuns imediat. Îi mulţumesc enorm! N-am jucat bine în acea finală europeană, dar m-a băgat exact în momentele când eram în formă”, a spus Florin Răducioiu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Răducioiu, dezvăluiri despre marele regret al carierei

Florin Răducioiu a dezvăluit că a avut trei motive pentru care a ales să se retragă prematur de la echipa națională. Unul a fost reprezentat de faptul că s-a certat cu agenții săi, frații Becali, altul fiind reprezentat de faptul că se temea de jucătorii care urmau să vină la echipa națională, printre care Adrian Ilie și Viorel Moldovan.

„M-am retras (n.r. de la naţională) pentru că n-am mai vrut să… venea noul val de jucători. Aveam 26 de ani. Eram la maturitate. Am două-trei motive. Unul dintre ele e că îl lăsasem pe Giovanni (n.r. Becali). M-am certat cu el şi îmi luasem un alt manager (n.r. impresar), pe Beppe Bonetto. Era din Torino şi avea mulţi jucători de la Juventus.

M-am certat cu Nelu (n.r. Ioan Becali) un pic. Am simţit că ceva nu mai e în regulă în jurul meu şi că îmi pierd locul. Sunt recunoscător lui Nelu pentru ce a făcut pentru mine. În şapte-opt ani cât am colaborat cu el, m-a ajutat foarte mult. (n.r. Când s-a închis contractul, ai simţit că ţi s-a închis poarta la naţională?) Da, cred că asta am simţit şi am zis să mă dau deoparte. Deşi acum îmi pare chiar foarte rău.

Trebuia să mă bat, să-mi revin, să-mi recâştig tricoul de titular. Venea noul val, Adi Ilie şi Vio Moldovan, care jucau foarte bine în acei ani, dar eu nu trebuia să cedez. Acesta a fost un defect de-al meu. Nu am avut acea forţă de caracter, de tărie morală mai mare, ca să nu cedez.

Pentru că acum îmi pare rău. Mă uit şi eu, am dat 21 de goluri în 40 de meciuri. Puteam să fiu şi eu lângă Hagi (n.r. la numărul de goluri marcate la naţională) sau chiar să-l depăşesc.

Un alt motiv e că nu prea mai eram în formă. Mă transferasem la West Ham, dar am avut ceva probleme acolo şi m-am întors la Espanyol. Puteam să… încă eram în formă”, a declarat Florin Răducioiu, conform sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și