Închide meniul
VIDEO

A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 decembrie 2023, 11:47

A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei

Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona

Isra Cano, gol fabulos în Cupa Spaniei / Captură Twitter

Isra Cano este mijlocașul care a marcat golul finalului de an, în stilul lui Diego Maradona. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a fost aproape să producă marea surpriză din turul 2 al Cupei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cano a deschis scorul în repriza secundă a meciului Villanovense – Real Betis. A ajutat-o pe echipa din liga a 4-a să conducă pe tabelă granzii din La Liga! Execuția tânărului fotbalist a făcut imediat înconjurul lumii.

Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona

Fost jucător la echipa a doua a lui Real Betis, Isra Cano s-a distrat cu toată defensiva alb-verzilor. În minutul 63, a luat pe cont propriu o acțiune și nu a mai putut fi oprit. A trecut printre Luiz Henrique și Hector Bellerin, l-a driblat și pe celebrul Papasthathopoulos și nu i-a dat nicio șansă lui Rui Silva.

Isra Cano a sărbătorit reușita senzațională alături de coechipieri și a declanșat nebunia în tribunele arenei de 8.000 de locuri. Imaginile au fost postate pe contul oficial de Twitter al Federației Spaniole de Fotbal. „A marcat Isra ‘Maradona’ Cano”, a fost mesajul ibericilor.

Reclamă

Și jurnaliștii de la Marca au asemănat golul jucătorului de la Villanovense cu cele pe care le înscria Diego Armando Maradona: „Reușita vieții: Isra Cano ‘Maradona’ a ținut-o în corzi pe Betis

Betis a evitat in extremis o rușine istorică. Ezzalzouli a restabilit egalitatea în minutul 89, iar Borja Iglesias a marcat golul calificării în al 3-lea minut de prelungiri.

Am avut ghinion, pentru că am fost atât de aproape… au revenit pe finalul meciului. Este greu de digerat acest rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt foarte fericit pentru acest gol. Este păcat că nu am reușit să ne calificăm pentru că am jucat foarte bine. Golul mi-a adus multă bucurie. A fost euforie, un sentiment incredibil. Suntem recunoscători că atât de mulți oameni vin la meciuri să ne susțină. Am căpătat multă încredere în acest meci și ne va ajuta la partidele din campionat.

Să întâlnim Betis a fost o bucurie, așa cum ar fi fost cu orice adversar din La Liga. Personal, a fost un plus pentru că am fost acolo. Mi-a dat multă energie pentru acest meci. Să marchez împotriva lor? M-am bucurat, nu voi minți!„, a declarat Isra Cano la finalul meciului, potrivit eldesmarque.com.

Villanovense este pe locul 12 în liga a 4-a din Spania. Isra Cano este fără gol în campionat și nu mai înscrisese din luna aprilie.

În schimb, Betis se luptă pentru calificarea în cupele europene. După 15 etape din La Liga, trupa lui Pellegrini ocupă locul 7 în clasament. Are 25 de puncte. Pentru alb-verzi urmează chiar marele meci cu Real Madrid. După, au duel tot pe teren propriu cu Rangers, fosta echipă a lui Ianis Hagi. Va fi o confruntare decisivă pentru primul loc în Grupa C din Europa League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și