Închide meniul

Alisson a comis gafa carierei! Incredibil ce a făcut portarul lui Liverpool în meciul din Cupa Angliei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 9:16

Alisson a comis gafa carierei! Incredibil ce a făcut portarul lui Liverpool în meciul din Cupa Angliei

Liverpool și Wolves au încheiat la egalitate meciul din Cupa Angliei, scor 2-2

Liverpool și Wolves au încheiat la egalitate meciul din Cupa Angliei, scor 2-2

Alisson a comis gafa carierei. Portarul lui Liverpool a luat o decizie total neinspirată în meciul cu Wolves din Cupa Angliei, încheiat la egalitate, scor 2-2. Goalkeeper-ul brazilian a pasat direct la adversar și le-a pus golul pe tavă „lupilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alisson a avut o seară de coșmar pe Anfield. Portarul „cormoranilor” a greșit la ambele goluri marcate de Wolves, iar primul a devenit viral.

Alisson a comis gafa carierei! Incredibil ce a făcut portarul lui Liverpool în meciul din Cupa Angliei

În minutul 26, Alisson i-a pasat direct lui Goncalo Guedes, în propriul careu. Atacantul portughez al lui Wolves a interceptat fără probleme și a trimis în plasă.

Alisson a comis o gafă colosală în Liverpool - Wolves
Alisson a comis o gafă colosală în Liverpool – Wolves

Darwin Nunez a restabilit egalitatea înainte de pauză. Apoi, formația lui Jurgen Klopp a preluat conducerea pe tabelă în minutul 52, grație golului înscris de Mohamed Salah.

Wolves a reușit să egaleze în minutul 66, prin Hwang Hee-Chan, după o nouă neatenție a lui Alisson. Portarul lui Liverpool n-a reușit să intervină la o minge deviată ușor spre poarta sa. Balonul s-a scurs printre picioarele brazilianului, spre nemulțumirea uriașă a fanilor de pe Anfield.

Reclamă

S-a încheiat 2-2, iar Liverpool și Wolves vor mai juca un meci pentru a stabili cine se califică în „16-imile” Cupei Angliei.

Liverpool continuă să aibă mari probleme în acest sezon. Echipa pregătită de Jurgen Klopp se află abia pe locul 6 în Premier League, la 16 puncte în spatele liderului Arsenal, după 17 meciuri disputate.

Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în meciul cu Brentford

Jurgen Klopp a anunţat cât va lipsi Virgil van Dijk, după accidentarea suferită în meciul cu Brentford. Managerul german le-a dat o veste proastă fanilor trupei de pe Anfield şi a declarat că nu se va putea baza pe serviciile fundaşului central timp de mai bine de o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Virgil van Dijk a ieşit accidentat din partida din etapa a 18-a din Premier League, dintre Liverpool şi Brentford. Fundaşul olandez a fost schimbat la pauză cu Joel Matip, ulterior „cormoranii” pierzând meciul din deplasare cu 1-3.

Jurgen Klopp are motive de îngrijorare. Managerul lui Liverpool susţine că accidentarea suferită de Van Dijk este mai gravă decât se credea iniţial, iar fundaşul va fi nevoit să ste pe bară timp de mai bine de o lună.

Totodată, Klopp susţine că a fost decizia sa de a-l înlocui pe van Dijk la pauza duelului cu Brentford, pentru a nu risca, chiar dacă leziunea suferită de olandez la nivelul tendonului nu părea extrem de gravă la început.

„Virgil este o lovitură dură pentru noi. L-am scos (n.r. la pauza meciului cu Brentford), dar până la urmă diagnosticul a fost destul de dur. Este vorba despre săptămâni de absență. În orice caz, mai mult de o lună. Sper să-și revină cât mai repede posibil.

Pentru moment nu este disponibil, asta este situaţia, avem şi alţi fundaşi centrali. Totul este în regulă pentru echipă, dar lui Virgil îi este foarte greu. El a jucat o mulţime de meciuri de-a lungul anilor”, a declarat Jurgen Klopp, citat de dailymail.co.uk.

Virgil van Dijk se alătură altor jucători importanţi de la Liverpool, care nu pot evolua în această perioadă din cauza accidentărilor. Este vorba de Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo, James Milner şi Robert Firmino.

Astfel, Virgil van Dijk ar urma să lipsească de la următoarele trei runde din Premier League. În privinţa duelului de foc cu Real Madrid din optimile Ligii Campionilor, fundaşul olandez cel mai probabil va fi apt de joc.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și