Închide meniul

Anunţul lui Gaziantep după ce s-a spus că l-a demis pe Marius Şumudică! Ce a transmis clubul după şedinţa cu antrenorul român

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 21:40

Reclamă
Anunţul lui Gaziantep după ce s-a spus că l-a demis pe Marius Şumudică! Ce a transmis clubul după şedinţa cu antrenorul român

Anunţul lui Gaziantep după ce s-a spus că l-a demis pe Marius Şumudică!

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Presa turcă a scris în această după-amiază că Gaziantep a decis demiterea lui Marius Şumudică. Ulterior, Marius Şumudică a negat această informaţie. Iată anunţul lui Gaziantep după ce s-a spus că l-a demis pe Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea clubului a avut o şedinţă cu tehnicianul român. Clubul a decis, în urma discuţiei, că Marius Şumudică va continua pe banca lui Gaziantep.

Anunţul lui Gaziantep după ce s-a spus că l-a demis pe Marius Şumudică!

”Consiliul de administrație al clubului de fotbal Gaziantep s-a reunit astăzi pentru a evolua problemele de pe ordinea de zi. 

După discuții de lungă durată, consiliul nostru de administrație s-a întâlnit cu antrenorul Marius Șumudică și au făcut un schimb de opinii asupra situației actuale a echipei. 

În urma discuțiilor s-a ajuns la un consens că echipa noastră va depăși aceste zile grele în unitate și solidaritate”, a transmis Gaziantep pe Twitter.

Reclamă

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep: „Nu s-a pus problema de aşa ceva!”

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce s-a spus că va fi dat afară de la Gaziantep. Antrenorul român a spus că nu s-a pus problema de aşa ceva şi că va continua pe banca turcilor.

În presa din Turcia a apărut informaţia conform căreia, în urma unei şedinţe pe care a avut-o cu şefii clubului, antrenorul român va fi demis. Şumudică a respins cu vehemenţă aceste informaţii şi a dat asigurări că, împreună cu staff-ul său, va continua să lupte să salveze echipa de la retrogradare.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică pentru digisport.ro.

Ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Românul, mesaj pentru başkan

Au apărut detalii despre ce a spus Marius Şumudică despre demisia de la Gaziantep, după scandările uluitoare din tribună. Antrenorul român a avut prima reacţie după Gaziantep – Başakşehir, scor 0-2, meci din etapa a 27-a a campionatului Turciei.

Cu Şumudică pe bancă, Gaziantep a rămas cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Denis Drăguş îl putea ajuta să evite un nou eşec, dar golul atacantului a fost anulat cu VAR. S-a bucurat degeaba cu Alex Maxim.

La scorul de 0-1, fanii lui Gaziantep nu au mai rezistat şi au avut scandări uluitoare. „Explică-ne, Șumudică! De ce nu joacă echipa?”, au strigat suporterii. Pe finalul meciului, aceştia i-au cerut demisia lui Şumudică.

La conferinţa de presă, Marius Şumudică a anunţat că nu ia în calcul să plece. Le-a transmis atât fanilor lui Gaziantep, cât şi başkanului, că nu renunţă la luptă cât timp echipa are şanse să se salveze de la retrogradare.

Mai avem șanse să nu retrogradăm”

Echipa nu a arătat rău astăzi. Vom încerca să menținem echipa în prima ligă obținând puncte în meciurile următoare. Mai avem șanse să nu retrogradăm. Conducerea îmi poate cere demisia, poate face asta sau nu. Noi ne vom găsi drumul.

Reclamă

Fanii mă iubesc, nu știu ce a fost. Vom vedea zilele viitoare, dar eu îi iubesc și cred că vom rămâne în prima ligă”, a declarat Marius Şumudică la finalul meciului, potrivit turcilor de la telgraf.net.

Gaziantep are 28 de puncte după 27 de etape şi este pe loc retrogradabil. Ocuă poziţia a 17-a şi poate fi depăşită în clasament de Konyaspor şi Pendikspor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și