Închide meniul

Atletico – Manchester City 0-0 | Mesajul lui Diego Simeone pentru Pep Guardiola după ce Cholo a fost eliminat în sferturile UEFA Champions League

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 aprilie 2022, 8:35

Atletico – Manchester City 0-0 | Mesajul lui Diego Simeone pentru Pep Guardiola după ce Cholo a fost eliminat în sferturile UEFA Champions League

Atletico - Manchester City 0-0 | Mesajul lui Diego Simeone pentru Pep Guardiola

Profimedia

Atletico – Manchester City 0-0. Diego Simeone a avut un răspuns pentru Pep Guardiola, la finalul meciului retur din sferturile Ligii Campionilor. Cholo nu a rămas dator după ce Pep spusese după partida tur că Atletico a jucat un fotbal din preistorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu am fost ironic la adresa lui Pep. Am aplaudat oamenii, care apreciau efortul echipei. Oamenii au fost foarte implicați. Nu o să îmi dau cu părerea despre cineva, fie să vorbește de rău sau de bine.

Oamenii foarte inteligenți, cu un lexic grozav, te pot disprețui cu cuvinte de laudă. Dar aceia dintre noi care nu avem un astfel de lexic nu suntem atât de proști”, a spus Diego Simeone despre Pep Guardiola, după Atletico – Manchester City 0-0.

Atletico – Manchester City 0-0 | Diego Simeone: Ne mândrim și încheiem cu gândul că am dat totul pentru calificare

În minutul 89 al meciului Atletico – Manchester City 0-0, a început un scandal monstru, după ce Felipe a fost eliminat pentru un gest golănesc. Meciul a fost prelungit cu 12 minute. La final, cei doi antrenori au ezitat să vorbească despre haosul de pe teren.

”Ne mândrim și încheiem cu gândul că am dat totul pentru calificare. Fanii au fost uriași pe parcursul meciului. Nu știu ce s-a întâmplat, am fost departe. Arbitrul mi-a spus că Felipe a călcat peste jucătorul lor. Care pierdere de timp? Nimic de spus, întotdeauna există un arbitru care să se ocupe de reguli.

Reclamă

Felicităm rivala, care a făcut un joc grozav și a jucat fotbalul cu care suntem mereu obișnuiți. Suntem eliminați și doare. Tot ce contează întotdeauna este să câștigi. Nu trebuie să-mi dau cu părerea ca să văd că vorbești de rău sau bine. De multe ori, cei care au un lexic grozav sunt foarte inteligenți și reușesc să te laude, dar noi nu suntem proști care au un lexic slab”, a spus Diego Simeone, citat de Marca.

Scandal monstru la finalul meciului

A fost nebunie totală în Atletico Madrid – Manchester City 0-0. Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat după victoria la limită din tur, 1-0. Finalul de pe Wanda Metropolitano a fost unul „exploziv”.

Haosul a început în minutul 89, când Felipe a fost eliminat direct din cauza unui gest golănesc asupra lui Phil Foden. Brazilianul a intrat printr-o alunecare, dar apoi l-a lovit intenționat peste picioare pe mijlocaşul englez.

Reclamă 4 / 0/3

Nervii jucătorilor au cedat după ce Stefan Savic s-a repezit să îl ridice pe Foden de jos pentru a continua jocul. Situaţia s-a transformat într-o încăierare generală în care au fost implicaţi jucătorii ambelor echipe.

Savic a fost din nou protagonistul unui moment scandalos: l-a tras de păr pe Jack Grealish, care a intervenit în scandal pentru a calma spiritele. De remarcat este că fundaşul lui Atletico Madrid nu a comis niciun fault în cele două meciuri cu Manchester City, potrivit statisticienilor de la Opta.

S-au jucat 12 minute de prelungiri, la finalul cărora Manchester City a obţinut calificarea în semifinalele UEFA Champions League. Pep Guardiola a obţinut biletele pentru penultimul act al competiţiei sub aplauzele ironice ale lui Diego Simeone şi ale elevilor săi.

Recomandări
  • Atletico – Manchester City 0-0
  • Răspunsul lui Diego Simeone către Pep Guardiola

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și