Închide meniul

Blaise Matuidi și-a anunțat retragerea din fotbal! Scrisoarea emoționantă a campionului mondial din 2018

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 19:57

Reclamă
Blaise Matuidi și-a anunțat retragerea din fotbal! Scrisoarea emoționantă a campionului mondial din 2018

Blaise Matuidi a agățat ghetele în cui, la 35 de ani

Blaise Matuidi a agățat ghetele în cui, la 35 de ani / Profimedia

Blaise Matuidi și-a anunțat retragerea din fotbal. Campionul mondial din 2018, cu Franța, a anunțat astăzi, într-o scrisoare emoționantă, că a agățat ghetele în cui, la vârsta de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matuidi a evoluat ultima oară la Inter Miami, clubul din MLS patronat de David Beckham.

Blaise Matuidi și-a anunțat retragerea din fotbal!

Blaise Matuidi a spus că „și-a îndeplinit toate visele” de-a lungul carierei impresionante.

„Fotbal, te-am iubit atât de mult. Fotbal, mi-ai dat atât de multe, dar a venit timpul să spun stop.

Mi-am îndeplinit toate visele pe care le-am avut când eram copil, dar și cele pe care le-am avut ca și adult.

Reclamă

Cu un nod în gât, dar cu mândrie, astăzi întorc o pagină în viața mea. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Blaise Matuidi, pe contul de Twitter.

De-a lungul carierei, Blaise Matuidi a evoluat la Troyes, Saint-Etienne, PSG, Juventus și Inter Miami. Mijlocașul francez a câștigat 22 de trofee, printre care o Cupă Mondială, 4 titluri în Ligue 1 și 3 titluri în Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

La naționala Franței, Matuidi a adunat 84 de selecții, reușind să înscrie 9 goluri. La Campionatul Mondial din 2018, mijlocașul a bifat 5 apariții, inclusiv în finala cu Croația, câștigată de francezi cu 4-2.

Arbitrul finalei Argentina – Franța a rupt tăcerea! Cum a comentat fazele controversate și ce le transmite francezilor

Arbitrul finalei Argentina – Franța a rupt tăcerea! „Centralul” Szymon Marciniak a comentat fazele controversate din finala Cupei Mondiale și susține că deciziile sale au fost în totalitate corecte.

După meciul istoric din ultimul act al turneului din Qatar, o parte din atenția fanilor și a jurnaliștilor s-a îndreptat și către polonezul Marciniak. Arbitrul a fost acuzat că i-a favorizat pe argentinieni și că a greșit flagrant la mai multe faze de joc.

După mai multe zile în care a fost pus la zid de numeroși jurnaliști, Marciniak a rupt tăcerea și a explicat de ce nu a anulat golul Argentinei din prelungiri, deși două dintre rezervele „pumelor” erau în teren.

Francezii nu au menționat acea fotografie unde puteți vedea cum sunt șapte francezi pe teren atunci când Mbappe marchează un gol. Nu s-a spus nimic, mai ales că la ocazia ratată de Randal Kolo Muani, chiar în finalul meciului, mai mulți jucători erau în terenul de joc.

În primul rând, pentru ca această situație să fie pedepsită, ea ar trebui să afecteze jocul. Și care a fost impactul băieților care s-au ridicat și au sărit pe teren? Există ziare serioase și ziare care doar caută scandal.

Prieteni de-ai mei, mari arbitri ai Franței, mi-au scris. Părerea lor a fost una foarte bună. Mulți fotbaliști ne-au transmis felicitări, inclusiv Kylian Mbappe a spus că suntem arbitri buni”, a spus Szymon Marciniak, conform Footmercato.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și