Închide meniul

Ce debut pentru Gabi Torje la Genclerbirligi! Mijlocaşul român a marcat un gol superb în poarta lui Altinordu

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 ianuarie 2023, 21:14 / Actualizat: 15 ianuarie 2023, 23:57

Ce debut pentru Gabi Torje la Genclerbirligi! Mijlocaşul român a marcat un gol superb în poarta lui Altinordu

Ce debut pentru Gabi Torje la Genclerbirligi

Gabi Torje, gol superb în Turcia / Twitter

  • Ce debut pentru Gabi Torje la Genclerbirligi
  • Gol superb al românului, din lovitură liberă

Ce debut spectaculos pentru Gabi Torje la Genclerbirligi. Pus pe liber de Gică Hagi la Farul, mijlocaşul ofensiv de 33 de ani a reuşit să marcheze chiar la primul său meci la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Torje a deschis scorul în minutul 23 al meciului Altinordu – Genclerbirligi, scor 2-1, din etapa a 20-a a ligii secunde din Turcia.

Ce debut pentru Gabi Torje la Genclerbirligi

Gabi Torje a executat perfect o lovitură liberă şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers. A ajutat-o pe ultima clasată să intre în avantaj la pauză.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI GABI TORJE!

Reclamă

Torje nu s-a putut bucura şi la finalul partidei. Gazdele au reuşit să întoarcă scorul. Ali Ozgun a marcat un gol (50) şi i-a oferit o pasă decisivă lui Gurluk, în minutul 66. Fostul dinamovist a fost schimbat imediat după ce Altinordu a trecut la conducere pe tabelă.

Genclerbirligi are şanse minime să obţină salvarea de la retrogradare. Are 8 înfrângeri la rând în liga a doua din Turcia. Echipa lui Torje a obţinut o singură victorie până acum şi are numai 7 puncte în clasament. Ocupanta locului 15, prima care obţine „salvarea”, are 19 puncte.

Torje primeşte 20.000 de euro pe lună în Turcia

Gabi Torje a fost prezentat pe 6 ianuarie la noua sa echipă, acolo unde va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună. Mijlocaşul român va evolua la Genclerbirligi, formaţie de pe ultimul loc din Liga a 2-a din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Torje şi-a reziliat în această iarnă contractul cu Farul. Mijlocaşul nu a „stat pe bară” prea mult timp, şi şi-a găsit repede alt angajament. Acesta s-a întors în Turcia, acolo unde a mai evoluat pentru alte cinci formaţii.

Gabi Torje a semnat un contract valabil până în vara lui 2024. Mijlocaşul român va avea, de asemenea, opţiunea de a-şi prelungi înţelegerea pe încă un sezon.

Genclebirligi, noua formaţie a lui Gabi Torje, se luptă pentru evitarea retrogradării în a treia ligă din Turcia. Trupa fostului jucător de la Farul se află pe ultimul loc în liga a 2-a.

Turcia este o țară pe care o cunosc. Sunt foarte fericit și încântat să reîntâlnesc fanii sportului turc. Din moment ce am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu foarte mulți suporteri.

Sunt gata să fac tot posibilul pentru a fi demn de o comunitate atât de mare și ștept cu nerăbdare ziua în care mă voi întâlni cu suporterii lui Genclerbirligi”, a decarat Gabi Torje după ce a semnat cu Genclerbirligi.

La noua echipă, Gabi Torje va încasa un salariu lunar de 20.000 de euro, de 3 ori mai mult decât primea la Farul, conform digisport.ro.

Torje se va afla la cea de-a 5-a aventură în Turcia. Fostul dinamovist a mai jucat la Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor, Sivasspor și Bandirmaspor. În prezent, Gabi Torje este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu
Liga 1 • 21 mart., 21:18
„N-am înţeles greşit, e lipsă de fair-play!” Gică Popescu, replică dură pentru Dan Şucu. Ce i-a cerut patronului de la Rapid