Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gafă de proporţii la conferinţa de prezentare la Al-Nassr

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 18:58

Cristiano Ronaldo, gafă de proporţii la conferinţa de prezentare la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo nu poate juca pentru Al-Nassr în următorul meci

Cristiano Ronaldo, la prezentarea la Al-Nassr / Captură Youtube

  • Cristiano Ronaldo va juca în Arabia Saudită
  • Gafa făcută când a fost prezentat la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a făcut o gafă de proporţii la conferinţa de prezentare la Al-Nassr. Atacantul în vârstă de 37 de ani a semnat un contract valabil până în 2025 cu gruparea din Arabia Saudită şi va încasa 200 de milioane de euro pe an la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo este nerăbdător să revină pe teren şi a anunţat că a urmărit meciurile echipei pregătite de Rudi Garcia. Totuşi, CR7 a spus că este fericit că a ajuns în Africa de Sud.

Cristiano Ronaldo a făcut gafă de proporţii la conferinţa de prezentare la Al-Nassr

Nu este uşor să câştigi meciuri, pentru că toate echipele sunt pregătite, fotbalul este diferit. Evoluţia fotbalului este diferită. Pentru mine nu reprezintă finalul carierei faptul că am venit în Africa de Sud, voiam o schimbare. Şi ca să fiu sincer, nu mă interesează ceea ce spun oamenii. Eu am luat deciziile şi am această responsabilitate.

Reclamă

Sunt foarte, foarte fericit să fiu aici. Ştiu că este un campionat foarte competitiv. Oamenii nu ştiu asta, dar eu ştiu pentru că am văzut multe meciuri. Eu îmi doresc să joc şi sper să o fac poimâine, dacă antrenorul mă va trimite pe teren„, a declarat Cristiano Ronaldo la conferinţa de presă.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a plecat cu scandal de la Manchester United, după ce i-a oferit un interviu incendiar lui Piers Morgan. Nu a mai jucat niciun meci oficial de pe 10 decembrie, când Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial 2022 de reprezentativa Marocului.

Imagini spectaculoase de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Imagini spectaculoase de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr au făcut înconjurul lumii. Zeci de mii de fani au venit să-l primească cu braţele deschise pe cel mai mare jucător care a evoluat vreodată pentru un club din Arabia Saudită.

Jocuri de lumini l-au aşteptat pe starul de 37 de ani pe stadionul de 25.000 de locuri al lui Al-Nassr. La venirea în Arabia Saudită, Ronaldo şi Georgina au fost primiţi cu flori.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, Ronaldo a trecut şi vizita medicală şi a ajuns la stadionul unde va juca până în 2025, având un salariu anual de 200 de milioane de euro, cel mai mare din istoria fotbalului.

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare minut va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle în vara lui 2023. Singura condiţie este ca Newcastle să prindă un loc de Champions League.

Scenariul avansat în presa internaţională este plauzibil, având în vedere că fondul de investiţii de la Al-Nassr şi Newcastle aparţin familiei Regale din Arabia Saudită. Ronaldo ar reveni, astfel, în Premier League la dacă Newscastle se va califica în Champions League.

Conform presei internaţionale, Ronaldo ar avea o clauză în contract care îi permită să meargă la Newcastle sub formă de împrumut dacă echipa se va clasa în primele 4 echipe şi se va califica în Liga Campionilor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY