Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo se pregătea să sărbătorească, dar un fundaş arab i-a stricat bucuria. Imagini virale din Al Nassr – Al Batin 3-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2023, 9:16

Cristiano Ronaldo se pregătea să sărbătorească, dar un fundaş arab i-a stricat bucuria. Imagini virale din Al Nassr – Al Batin 3-1

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că pleacă de la Al Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al Nassr / Profimediaimages

Cristiano Ronaldo se pregătea să sărbătorească un nou gol marcat în Arabia Saudită, dar un fundaş advers i-a stricat bucuria în Al Nassr – Al Batin, scor 3-1. Starul în vârstă de 38 de ani a ratat o şansă uriaşă de a marca al 9-lea gol stagional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a fost integralist în victoria incredibilă obţinută la Riad. Al Batin a condus cu 1-0 până în minutul 90+3, când liderul Al Nassr a reuşit o remontada incredibilă. Ghareeb (90+3), Al Fatil (90+12) şi Maran (90+14) au marcat golurile echipei antrenate de Rudi Garcia.

Cristiano Ronaldo se pregătea să sărbătorească, dar a avut parte de o surpriză în Al-Nassr – Al Batin 3-1

Ratarea meciului i-a aparţinut însă lui Cristiano, care a trăit o dezamăgire uriaşă. Scăpat pe contraatac, Ronaldo a driblat goalkeeperul advers şi a trimis mingea spre poarta goală. Era gata să se bucure pentru marcarea golului, dar un fundaş al lui Al Batin i-a dat planurile peste cap.

Abdullah Al Yousif a făcut o cursă incredibilă şi a respins mingea, prin alunecare, chiar de pe linia porţii. Cristiano Ronaldo a ridicat mâna spre tuşier şi a cerut să i se acorde golul, dar nu a avut câştig de cauză. Imaginile s-au viralizat. Clipul postat pe un cont de Twitter a ajuns la 1.8 milioane de vizualizări.

Reclamă

Cristiano a avut însă un motiv de bucurie la finalul partidei. A atins o bornă uriaşă, 755 de victorii în întreaga carieră! În 455 dintre acestea a marcat cel puţin un gol.

În cele 6 meciuri jucate în Arabia Saudită, Ronaldo a reuşit 8 goluri şi 2 pase decisive. Atacă şi titlul de golgheter. Brazilianul Talisca este lider în acest moment, cu 13 reuşite.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez se simt excelent în Arabia Saudită, mai ales după ce s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro. Starul lui Al-Nassr a renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în zgârie-norul Four Seasons din Riad.

Jurnaliştii din Arabia Saudită au aflat care este noua casă a lui CR7. E o adevărată „bijuterie”. Noul palat în care locuieşte Cristiano alături de familie este situat în cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Potrivit layalinaprivee.com, Cristiano Ronaldo s-a mutat într-o casă luxoasă din Riad care este estimată la 14 milioane de euro. Are opt dormitoare, o piscină de dimensiuni olimpice, dar şi o cascadă chiar în holul principal.

Palatul lui Ronaldo ar fi înconjurat de alte trei case care ar putea fi locuite de alţi membri ai familiei, invitaţi sau angajaţi. Zona în care s-a mutat atacantul de 38 de ani este una extrem de căutată de milionari. În apropierea palatului lui Cristiano sunt mai multe piscine, restaurante de fiţe şi magazine cu produse de lux. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli pentru cei cinci copii ai portughezului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și