Închide meniul
VIDEO

Cupa Ligii Portugaliei: Casa Pia – Nacional 2-1, în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 0:00

Reclamă
Cupa Ligii Portugaliei: Casa Pia – Nacional 2-1, în AntenaPLAY

Cupa Ligii Portugaliei se vede exclusiv în AntenaPLAY

Porto este campioana en-titre din Cupa Ligii Portugaliei/ Profimedia

Cupa Ligii Portugaliei se vede exclusiv în AntenaPLAY. Competiţia a debutat la mijlocul acestei săptămâni, iar prima etapă a adus patru meciuri, din cele patru grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci a avut loc marți.  AVS a primit vizita formaţiei de primă ligă, Arouca, într-un meci care s-a văzut în AntenaPLAY. Arouca s-a impus cu 2-1. Joi seară, Casa Pia a câştigat meciul cu Nacional, scor 2-1.

Cupa Ligii Portugaliei: Casa Pia – Nacional, în AntenaPLAY

Fluier final! Casa Pia a câştigat meciul cu Nacional, scor 2-1, graţie golului marcat în prelungiri de Clayton. 

Min. 90+3: Casa Pia – Nacional 2-1! Gazdele au întors rezultatul în prelungiri, graţie reuşitei lui Clayton.

Min. 55: Casa Pia – Nacional 1-1! Gazdele au reuşit să egaleze, în startul reprizei secunde. Felippe a punctat pentru Casa Pia.

Reclamă

Min. 5: Casa Pia – Nacional 0-1! Divizionara secundă a dat lovitura! Witi a deschis scorul, cu un şut din faţa porţii.

Update: Începe meciul dintre Casa Pia şi Nacional!

Min 90+8: Leixoes – Estoril 1-2: Final de meci!

Reclamă 4 / 0/3

Min 62: Leixoes – Estoril 1-2: Oaspeții au trecut din nou în avantaj după golul marcat de Heriberto Tavares. Tot el a dat și pasa decisivă la reușita lui Cassiano.

Min 8 Leixoes – Estoril 1-1: Leo Bolgado a restabilit egalitatea

Min 3 Leixoes – Estoril: Cassiano a deschis scorul

Update: Farense – Tondela 1-0! Gazdele se impun la limită, după ce au evoluat din minutul 47 în inferioritate numerică. Golul lui Ze Luis a decis duelul din prima etapă a Cupei Ligii Portugaliei.

Update 22:45: Începe şi duelul dintre Leixoes şi Estoril.

Min. 14: Farense – Tondela 1-0! Ze Luis a deschis scorul, printr-o lovitură de cap, din pasa lui Barbosa.

Min. 1: Începe meciul dintre Farense şi Tondela!

Reclamă

Update: AVS – Arouca 1-2, scor final, în prima etapă a Cupei Ligii Portugaliei.

Miercuri va aduce alte două meciuri din Cupa Ligii Portugaliei. De la ora 21:00, Farense va primi vizita celor de la Tondela, în timp ce de la 22:45, Estoril se va deplasa pe terenul celor de la Leixoes.

Prima etapă din Cupa Ligii Portugaliei se va încheia cu duelul dintre Casa Pia şi Nacional. Meciul va avea loc joi, de la ora 22:15, şi la fel ca celelalte trei partide, şi acesta va fi transmis LIVE VIDEO, în AntenaPLAY.

Cupa Ligii Portugaliei se desfăşoară după un format cu patru grupe, a câte trei echipe. Braga, Benfica, Sporting şi Porto nu vor evolua în prima etapă a competiţiei, şi vor lua startul din runda secundă.

Cum arată grupele din Cupa Ligii Portugaliei:

Grupa A:

Grupa B:

Grupa C:

Grupa D:

Programul primei etape din Cupa Ligii Portugaliei:

Marţi:

Miercuri:

Joi:

Cupa Ligii Portugaliei este o competiţiei fondată în sezonul 2007-2008, iar cea mai titrată echipă este Benfica, cea care a câştigat şapte trofee. În sezonul precedent, Porto a câştigat finala, în faţa celor de la Sporting. „Dragonii” şi-au trecut astfel în palmares primul trofeu de Cupa Ligii Portugaliei.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Mehdi Taremi, assist superb, cu călcâiul, la golul marcat de Ivan Jaime în meciul cu Gil Vicente

Mehdi Taremi a fost autorul unui assist superb, cu călcâiul, în FC Porto – Gil Vicente. În minutul 8 Taremi i-a pasat cu călcâiul lui Ivan Jaime, acesta având de îndeplinit o simplă formalitate. Jaime a plasat perfect balonul şi a deschis scorul în FC Porto – Gil Vicente. Partida a fost LIVE în AntenaPLAY.

Porto a început în forţă partida cu Gil Vicente. Vicecampioana de anul trecut din Liga Portugal a fost egalată ulterior, pentru ca în prelungiri să îşi adjudece victoria, prin golul marcat în minutul 90+1 de Eustaquio.

Faza din care FC Porto a deschis scorul cu Gil Vicente a fost absolut superbă. Galeno a pătruns pe partea stângă, i-a pasat lui Taremi, iar acesta, sclipitor, a găsit un călcâi perfect pentru Ivan Jaime.

Liga Portugal este o altă competiţie care se vede în AntenaPLAY. Meciurile din fiecare etapă se văd LIVE VIDEO, pe platforma noastră.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și