Închide meniul
Video

Mehdi Taremi, assist superb, cu călcâiul, la golul marcat de Ivan Jaime în meciul cu Gil Vicente. Partida a fost în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 23:59

Reclamă

Mehdi Taremi, assist superb, cu călcâiul, la golul marcat de Ivan Jaime în meciul cu Gil Vicente

Taremi i-a pasat superb lui Ivan Jaime, care a marcat primul gol pentru FC Porto / Profimedia Images

Mehdi Taremi a fost autorul unui assist superb, cu călcâiul, în FC Porto – Gil Vicente. În minutul 8 Taremi i-a pasat cu călcâiul lui Ivan Jaime, acesta având de îndeplinit o simplă formalitate. Jaime a plasat perfect balonul şi a deschis scorul în FC Porto – Gil Vicente. Partida a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porto a început în forţă partida cu Gil Vicente. Vicecampioana de anul trecut din Liga Portugal a fost egalată ulterior, pentru ca în prelungiri să îşi adjudece victoria, prin golul marcat în minutul 90+1 de Eustaquio.

Mehdi Taremi, assist superb, cu călcâiul, la golul marcat de Ivan Jaime în meciul cu Gil Vicente

Faza din care FC Porto a deschis scorul cu Gil Vicente a fost absolut superbă. Galeno a pătruns pe partea stângă, i-a pasat lui Taremi, iar acesta, sclipitor, a găsit un călcâi perfect pentru Ivan Jaime.

Jaime a plasat balonul la colţul lung, imparabil pentru portar, deschizând astfel scorul.

Mehdi Taremi este unul dintre cei mai valoroşi jucători ai lui FC Porto. În vârstă de 31 de ani, Taremi este cotat de site-ul transfermarkt.com la 18 milioane de euro.

Reclamă

Spaniolul Ivan Jaime, marcatorul golului, are 22 de ani şi este cotat de transfermarkt.com la 5 milioane de euro. Jaime a fost adus în această vară la FC Porto de la Famalicao, pentru 10 milioane de euro. Este primul gol marcat de Jaime pentru Porto.

Ivan Marcano, eroul lui FC Porto! Fundaşul de 36 de ani s-a specializat în goluri marcate în prelungiri

Ivan Marcano, eroul lui FC Porto! Fundaşul în vârstă de 36 de ani şi-a salvat echipa pentru a doua etapă la rând. A făcut spectacol în Rio Ave – FC Porto, scor 1-2, meci care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Căpitanul „dragonilor” a marcat golul victoriei în minutul 90+4. FC Porto era condusă cu 1-0 în minutul 90, dar a reuşit să întoarcă scorul în prelungiri. Galeno restabilise egalitatea din penalty (90+1), înainte ca Marcano să dea mare lovitură.

Reclamă 4 / 0/3

Veteranul lui FC Porto a înscris după o fază care a luat total prin surprindere defensiva gazdelor. Jucătorii antrenaţi de Sergio Conceicao au executat rapid un corner, mingea a ajuns la Andre Franco, iar mijlocaşul de 25 de ani a centrat în faţa porţii.

Marcano a fost din nou omul potrivit la locul potrivit şi a deviat balonului în poartă. A fost îmbrăţişat imediat de Pepe, fostul jucător al lui Real Madrid.

„A fost un joc reuşit”

A fost un joc reușit făcut de noi. Adversarii au avut o singură șansă de a marca, în timp ce noi am avut mai multe. Apoi, în timpul suplimentar, am revenit. A fost greu.

Cheia victoriei a fost aceea că am fost perseverenţi. Lucrurile nu decurgeau bine, dar aveam încredere. Acesta este cel mai important lucru”, a declarat Ivan Marcano la finalul meciului, potrivit ojogo.pt.

Ivan Marcano a marcat al doilea gol de trei puncte în decurs de 9 zile. Etapa trecută a ajutat-o pe FC Porto să câştige cu acelaşi scor, 2-1, în disputa cu Farense. Căpitanul grupării de pe Dragao a înscris atunci în minutul 90+10. A punctat după o cursă remarcabilă. La 36 de ani şi după 100 de minute jucate, a alergat cu 29 km/h şi a reluat în poartă o centrare perfectă.

Fundaşul spaniol a devenit atunci şi apărătorul cu cele mai multe goluri marcate din istoria lui Porto. În cele 250 de partide, Marcano a înscris 29 de goluri şi a oferit 5 pase de gol. Acum are 30!

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și