Închide meniul

Dan Petrescu, înfrângere în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud! A acuzat din nou arbitrajul: „Sunt foarte dezamăgit!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 10:11

Reclamă
Dan Petrescu, înfrângere în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud! A acuzat din nou arbitrajul: Sunt foarte dezamăgit!”

Dan Petrescu, un car de nervi după victoria din Liga Campionilor Asiei

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, a suferit o înfrângere în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud. Formația antrenorului român a pierdut la limită cu campioana Ulsan, scor 0-1. La finalul partidei, „Bursucul” s-a plâns de arbitrajul partidei și de faptul că nu a primit penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce sezonul din Coreea de Sud s-a încheiat, Jeonbuk mai are de disputat meciuri din Liga Campionilor Asiei, live exclusiv în AntenaPLAY. Trupa lui Dan Petrescu se va duela cu Bangkok pe 13 decembrie, de la ora 12:00.

Dan Petrescu, înfrângere în ultima etapă a sezonului din Coreea de Sud

Jeonbuk a încheiat sezonul pe locul patru în Coreea de Sud, cu 57 de puncte acumulate după 38 de partide disputate. Trupa lui Dan Petrescu va juca în sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor Asiei 2, varianta asiatică a Europa League.

După înfrângerea din ultima etapă, cu Ulsan, Dan Petrescu a declarat că în sezonul viitor, echipa sa va arăta cu siguranță mult mai bine. Acesta le-a cerut scuze fanilor pentru faptul că Jeonbuk a încheiat sezonul cu un eșec.

De asemenea, antrenorul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, și s-a plâns de programul mult prea încărcat de care aceștia au avut parte.

Reclamă

„Îmi pare rău pentru fani pentru că nu am câștigat. A fost un meci greu. Ulsan a fost foarte agresivă în prima jumătate a jocului. Nu au fost acordate nici penalty-uri. Sunt foarte dezamăgit pentru că nu am găsit o soluție. Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun. În ciuda programului încărcat și a călătoriilor lungi, jucătorii au muncit din greu. Vom învăța din rezultatul de azi și vom avea rezultate mai bune în sezonul viitor.

Am venit de pe locul șapte și am avut mulți jucători accidentați. În plus, cinci jucători ne-au lipsit la mijlocul sezonului și au fost foarte multe probleme. Cu toate acestea, este important să ne pregătim mai bine pentru sezonul viitor. Voi face totul în viitor”, a declarat Dan Petrescu, după ultima etapă, conform chosun.com.

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei

În momentul de față, echipa lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah, se află pe locul al 2-lea în Grupa B, cu 8 puncte. Pentru a obține calificarea directă, echipa românului trebuie să o învingă în ultima etapă pe Al-Faisaly și ca cei de la Nasaf Qarshi să se încurce. Totuși, Al Sharjah se poate califica și de pe poziția secundă.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, echipa lui Dan Petrescu nu mai are nicio șansă la obținerea primului loc în grupă, iar astfel, cei de la Jeonbuk au nevoie de o victorie în următoarea etapă, pentru a spera la calificarea de pe locul al 2-lea.

Având în vedere formatul actual al competiției, din fiecare grupă se califică direct în fazele eliminatorii formațiile care se vor afla, la finalul partidelor, pe prima poziție.

Grupele din Liga Campionilor Asiei sunt împărțite în două zone. Zona de vest, în care evoluează echipe din zona arabă și din Orient, și zona de est, în care evoluează formații din China, Coreea, Indochina și alte țări aferente zonei respective.

Din cadrul acestor zone se mai califică în fazele eliminatorii primele 3 cluburi, în ordinea punctelor obținute, care se vor situa pe poziția a 2-a în grupe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și