Închide meniul

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei. Situația, după etapa a 5-a

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 18:24

Reclamă
Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei. Situația, după etapa a 5-a

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei

Colaj Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu / Instagram - Profimedia

Ce trebuie să facă Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu pentru a ieși din grupele Ligii Campionilor Asiei. Care sunt formațiile care s-au calificat, sau cele care luptă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul etapei a 5-a, starurile formațiilor din zona golfului, dar și echipele lui Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu au oferit un spectacol de excepție, în partidele jucate. În rândurile următoare veți putea vedea situația din grupe, dar și șansele formațiilor la calificare.

Situația grupelor din Liga Campionilor Asiei, după meciurile din etapa a 5-a. Cine luptă pentru calificare

În momentul de față, echipa lui Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah, se află pe locul al 2-lea în Grupa B, cu 8 puncte. Pentru a obține calificarea directă, echipa românului trebuie să o învingă în ultima etapă pe Al-Faisaly și ca cei de la Nasaf Qarshi să se încurce. Totuși, Al Sharjah se poate califica și de pe poziția secundă. (FORMATUL COMPETIȚIEI ESTE EXPLICAT ÎN RÂNDURILE DE MAI JOS).

De cealaltă parte, echipa lui Dan Petrescu nu mai are nicio șansă la obținerea primului loc în grupă, iar astfel, cei de la Jeonbuk au nevoie de o victorie în următoarea etapă, pentru a spera la calificarea de pe locul al 2-lea.

Având în vedere formatul actual al competiției, din fiecare grupă se califică direct în fazele eliminatorii formațiile care se vor afla, la finalul partidelor, pe prima poziție.

Reclamă

Grupele din Liga Campionilor Asiei sunt împărțite în două zone. Zona de vest, în care evoluează echipe din zona arabă și din Orient, și zona de est, în care evoluează formații din China, Coreea, Indochina și alte țări aferente zonei respective.

Din cadrul acestor zone se mai califică în fazele eliminatorii primele 3 cluburi, în ordinea punctelor obținute, care se vor situa pe poziția a 2-a în grupe.

Iată stiuația grupelor din Liga Campionilor Asiei, după meciurile din etapa a 5-a:

Grupa A

Reclamă 4 / 0/3

1. Al-Ain – 12 puncte
2. Pakhtakor – 7 puncte
3. Al-Feiha – 6 puncte
4. Ahal – 4 puncte

Grupa B

1. Nasaf Qarshi – 10 puncte
2. Al-Sharjah – 8 puncte
3. Al-Sadd – 7 puncte
4. Al-Faisaly – 3 puncte

Grupa C

1. Al-Ittihad – 12 puncte
2. Sepahan – 10 puncte
3. Al-Quwa – 7 puncte
4. QKMK – 0 puncte

Grupa D

1. Al-Hilal – 13 puncte
2. Navbahor Namangan – 10 puncte
3. Nasaji Mazandaran – 6 puncte
4. Mumbai City – 0 puncte

Reclamă

Grupa E

1. Al-Nassr – 13 puncte
2. Persepolis – 8 puncte
3. Al-Duhail – 4 puncte
4. Istiqlol Dushanbe – 2 puncte

Grupa F

1. Bangkok – 13 puncte
2. Jeonbuk – 9 puncte
3. Lion City – 6 puncte
4. Kitchee – 1 punct

Grupa G

1. Shandong Taishan – 12 puncte
2. Incheon – 9 puncte
3. Yokohama – 9 puncte
4. Kaya – 0 puncte

Grupa H

1. Kofu – 8 puncte
2. Melbourne City – 8 puncte
3. Buriram – 6 puncte
4. Zhejiang – 6 puncte

Grupa I

1. Kawasaki – 15 puncte
2. Ulsan Hyundai – 9 puncte
3. Johor DT – 6 puncte
4. Pathum United – 0 puncte

Grupa J

1. Pohang – 15 puncte
2. Urawa – 7 puncte
3. Wuhan Three Towns – 4 puncte
4. Hanoi FC – 3 puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și