Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos la Gaziantep! Atacantul vrea să își asigure locul la EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 16:31

Reclamă
Denis Drăguș a marcat un gol fabulos la Gaziantep! Atacantul vrea să își asigure locul la EURO 2024

Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei

Denis Drăguș / Profimedia

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos la Gaziantep! Atacantul echipei pregătite de Marius Șumudică este de neoprit în Turcia!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 24 de ani a fost decisiv și în ultimul meci din acest an al formației la care este legitimat. A ajuns la cifre senzaționale, de la transferul în Turcia.

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos la Gaziantep! A deschis scoruș în duelul cu Karagumruk

Update: Denis Drăguş a pasat decisiv şi la golul al doilea marcat de Gaziantep în meciul de pe terenul celor de la Karagumruk. După reuşita din minutul 27, Drăguş i-a pasat lui Gradel, care a marcat în minutul 49. În minutul 54 a fost introdus şi celălalt român, Alex Maxim.

În minutul 27 al duelului care contează pentru etapa cu numărul 18 a sezonului din Turcia, Denis Drăguș a deschis scorul. La momentul respecitv a luat o acțiune pe cont propriu și a driblat, în mod excelent, doi adversari. Mai apoi a pătruns în careu și a trimis fără probleme balonul în poartă.

(INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA GOLUL SENZAȚIONAL MARCAT DE DENIS DRĂGUȘ)

Reclamă

Odată cu această reușită, atacantul care a fost convocat de Edi Iordănescu în preliminariile pentru EURO 2024, a ajuns la 5 goluri marcate în 16 partide jucate pentru echipa pregătită de Marius Șumudică.

Acesta se află la Gaziantep sub formă de împrumut, de la formația belgiană Standard Liege. În momentul de față, Denis Drăguș este cotat la suma de 2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.

În cariera sa, jucătorul crescut de Academia Hagi a mai jucat pentru: Viitorul Constanța, Standard Liege, Crotone, Genoa, iar, în cele din urmă, a fost împrumutat la echipa pregătită de Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a primit o ofertă colosală de trei milioane de dolari pe an

Marius Şumudică a primit o ofertă uriaşă de trei milioane de dolari pe an, de la o echipă din zona Golfului. Al Nasr Dubai este echipa care i-a pus pe masă antrenorului român contractul colosal.

Şumudică a dezvăluit însă că a refuzat oferta din Dubai, datorită relaţiei pe care o are la Gaziantep cu cei trei români, Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş. La Al Nasr Dubai, din cele 3 milioane de dolari ar fi trebuit să îşi plătească şi stafful. Şumi câştigă la turci 70.000 de euro pe lună.

„Am avut acum trei săptămâni ofertă pe masă din Emiratele Arabe Unite, dar aducând jucători români, înțelegându-mă foarte bine cu conducerea de aici nu am luat-o în calcul. Chiar dacă era o ofertă mai mult decât dublu față de ce câștig aici.

Nu puteam. Venisem de o lună jumate aici, eram și pe un trend ascendent, îl adusesem pe Drăguș. El a zis: ‘Nu veneam niciodată. Am venit pentru tine’.

L-am regăsit pe Maxim aici, l-am adus pe Junior, am adus niște jucători, căpitanul echipei naționale a Camerunului, pe Niță… Ce să fac acum? Nu pot să-mi bat joc de niște oameni.

Am 52 de ani. Mai am timp să fac bani dacă îmi doresc foarte mult. Vreau să-mi termin ceea ce am de făcut aici. Dacă se va întâmpla ferească Dumnezeu să se schimbe conducerea și să se renunțe la serviciile mele atunci cu siguranță voi lua în calcul.

Era o ofertă foarte, foarte bună. Nu mai contează acum. A fost o echipă din Dubai care îmi oferea pe un an și jumătate de trei ori banii pe care-i am aici. Un salariu foarte bun”, a dezvăluit Şumudică”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și