Închide meniul

Marius Şumudică a primit o ofertă colosală de trei milioane de dolari pe an. Răspunsul lui Şumi a venit pe loc

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2023, 16:02 / Actualizat: 22 decembrie 2023, 17:02

Reclamă
Marius Şumudică a primit o ofertă colosală de trei milioane de dolari pe an. Răspunsul lui Şumi a venit pe loc

Marius Şumudică a primit o ofertă colosală de 3 milioane de dolari pe an

Marius Şumudică, în timpul unui meci - Profimedia Images

Marius Şumudică a primit o ofertă uriaşă de trei milioane de dolari pe an, de la o echipă din zona Golfului. Al Nasr Dubai este echipa care i-a pus pe masă antrenorului român contractul colosal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a dezvăluit însă că a refuzat oferta din Dubai, datorită relaţiei pe care o are la Gaziantep cu cei trei români, Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş. La Al Nasr Dubai, din cele 3 milioane de dolari ar fi trebuit să îşi plătească şi stafful. Şumi câştigă la turci 70.000 de euro pe lună.

Marius Şumudică a primit o ofertă colosală de trei milioane de dolari pe an

„Am avut acum trei săptămâni ofertă pe masă din Emiratele Arabe Unite, dar aducând jucători români, înțelegându-mă foarte bine cu conducerea de aici nu am luat-o în calcul. Chiar dacă era o ofertă mai mult decât dublu față de ce câștig aici.

Nu puteam. Venisem de o lună jumate aici, eram și pe un trend ascendent, îl adusesem pe Drăguș. El a zis: ‘Nu veneam niciodată. Am venit pentru tine’.

L-am regăsit pe Maxim aici, l-am adus pe Junior, am adus niște jucători, căpitanul echipei naționale a Camerunului, pe Niță… Ce să fac acum? Nu pot să-mi bat joc de niște oameni.

Reclamă

Am 52 de ani. Mai am timp să fac bani dacă îmi doresc foarte mult. Vreau să-mi termin ceea ce am de făcut aici. Dacă se va întâmpla ferească Dumnezeu să se schimbe conducerea și să se renunțe la serviciile mele atunci cu siguranță voi lua în calcul.

Era o ofertă foarte, foarte bună. Nu mai contează acum. A fost o echipă din Dubai care îmi oferea pe un an și jumătate de trei ori banii pe care-i am aici. Un salariu foarte bun”, a dezvăluit Şumudică”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Marius Șumudică, gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep – Adana Demirspor

Marius Șumudică a făcut un gest excepțional pentru arbitrul meciului Gaziantep – Adana Demirspor. Tehnicianul formației gazdă a surprins pe toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de startul acestui meci, Marius Șumudică a fost protagonistul unui moment cum rar se vede în lumea fotbalului. Tehnicianul celor de la Gaziantep i-a oferit flori centralului Bahattin Șimșek și a arătat astfel că formația pe care o reprezintă este împotriva violenței în lumea sportului.

Totuși, centralul nu a părut să țină cont de gestul antrenorului român. Acesta i-a arătat cartonașul galben, în repriza secundă, pentru faptul că Marius Șumudică a protestat față de o decizie a oficialului.

Gestul lui Marius Șumudică vine ca urmare a unui eveniment șocant din Turcia. În urmă cu câteva zile, arbitrul Halil Umut a fost lovit pe teren de către patrolul clubului Ankaragucu, Faruk Koca. Șeful echipei la care este legitimat Olimpiu Moruțan a fost criticat dur de oameni din întreaga lume a fotbalului, care s-au arătat șocați de evenimentele întâmplate la meciul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și