Închide meniul

Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 12:23

Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului

Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei

Denis Drăguș / Profimedia

Denis Drăguș este la un pas de a prinde transferul carierei. Internaționalul român traversează un sezon de vis la Gaziantep, sub comanda lui Marius Șumudică, și a atras atenția cluburilor de top din Turcia. Galatasaray și Beșiktaș au pus ochii pe atacantul naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguș, în vârstă de 24 de ani, a fost transferat sub formă de împrumut de Gaziantep, la începutul sezonului, de la Standard Liege. Acesta a fost „revitalizat” de Marius Șumudică.

Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei

Conform presei din Turcia, Denis Drăguș a atras atenția oficialilor de la Galatasaray, după ce în urmă cu câteva zile s-a menționat și de interesul celor de la Beșiktaș. Internaționalul român ar putea face pasul la o unul dintre granzii Turciei la finalul sezonului.

„Drăguș, pe care multe cluburi vor să-l transfere, în special Galatasaray și Beșiktaș, așteaptă finalul sezonului pentru a lua o decizie”, au transmis turcii de la telgraf.net.

Denis Drăguș este sub contract cu Standard Liege, iar împrumutul la Gaziantep va expira la finalul sezonului. Internaționalul român este concentrat pe ceea ce are de făcut la formația lui Marius Șumudică, sperând să evite retrogradarea, în acest sezon.

Reclamă

În acest sezon, Denis Drăguș are cifre excelente la Gaziantep. Internaționalul român a marcat 11 goluri și a oferit o pasă decisivă, în cele 25 de meciuri bifate la formația turcă, în toate competițiile.

Marius Şumudică, „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis

Marius Şumudică este „secretul” lui Denis Drăguş pentru sezonul de vis de la Gaziantep. Atacantul a dezvăluit ce relaţie are cu „Şumi”, antrenorul sub comanda căruia a „renăscut” în acest sezon. Internaţionalul român a declarat că dacă l-ar fi întâlnit pe Şumudică în urmă cu trei ani, ar fi putut să evolueze acum la o echipă mult mai bună din Europa.

Denis Drăguş a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Marius Şumudică, mărturisind că antrenorul i-a oferit încredere totală la Gaziantep, fiind primul sezon din cariera sa în care a putut avea constanţă în joc.

Reclamă 4 / 0/3

E cel mai bun sezon din carieră și e abia trecut de jumătate. Ca cifre, e deja cel mai bun. Secretul este Șumi, care mi-a dat o încredere enormă, exact ce aveam nevoie în acest moment al carierei mele. Vorbeam cu el și îi spuneam că, dacă îl întâlneam acum trei ani, acum poate eram în altă parte. Mă bucur oricum, că niciodată nu este prea târziu. Mă bucur că l-am întâlnit și că lucrez cu el.

Are ceva ce nu poate fi învățat, ceva ce nu poate fi antrenat în școli sau la Licențe Pro. E ceva ce este doar al lui. Știe cum să discute cu jucătorul, pe ce ‘butoane’ să apese. Mă simt extraordinar și un mare merit îl are el. Am mai avut momente bune, dar niciodată nu am avut continuitate și atâta încredere din partea antrenorului.

Cred că este doar meritul lui Șumi. Campionatele Belgiei și Turciei sunt similare ca ritm, ca intensitate, ca valoare a jucătorilor. Am avut momente bune și în alte campionate, însă apoi am ieșit din echipă. Acum am primit încredere în continuare. Șumudică știe cum să vorbească, este un om senzațional”, a declarat Denis Drăguş, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și