Închide meniul

Edwin Van der Sar a ajuns la terapie intensivă! Următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru fostul mare portar

Alex Ioniță Publicat: 7 iulie 2023, 19:37

Reclamă
Edwin Van der Sar a ajuns la terapie intensivă! Următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru fostul mare portar

Edwin Van der Sar a ajuns la terapie intensivă

Edwin Van der Sar, pe stadionul celor de la Ajax / Profimediaimages

Edwin Van der Sar a ajuns la terapie intensivă. Fostul mare portar a suferit o hemoragie cerebrală, iar următoarele 24 de ore sunt cruciale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar olandez în vârstă de 53 de ani a fost internat la terapie intensivă, după ce a suferit o hemoragie cerebrală, în timp ce se afla în vacanță pe o insulă din Croația. Acesta a fost transportat cu elicopterul până la cel mai apropiat spital.

Edwin Van der Sar a ajuns la terapie intensivă. Oficialii de la Ajax i-au transmis un mesaj fostului portar

După ce au primit această veste, oficialii de la Ajax i-au transmis un mesaj fostului mare portar, care se află, în momentul de față, pe patul de spital.

„Vineri, Edwin Van der Sar a suferit o hemoragie cerebrală. În momentul de față, acesta se află internat în spital, la terapie intensivă, dar starea lui este momentan stabilă. Toată lumea de la Ajax îi urează o recuperare ușoară. Ne gândim la tine, Edwin!”, au publicat oficialii clubului olandez.

Edwin van der Sar a scris o pagină importantă în istoria fotbalului din Țările de Jos. Acesta a câștigat UEFA Champions League-ul alături de Ajax, dar și de Manchester United. De asemenea, a participat alături de echipa națională a Țărilor de Jos la Campionatul Mondial din 1998, atunci când olandezii au ajuns până în semifinale.

Reclamă

De asemenea, în perioada jucată la Manchester United, Van der Sar a pierdut și două finale ale UEFA Champions League. După ce s-a retras din activitate, fostul portar a ocupat poziții administrative în cadrul clubului Ajax.

Van der Sar este unul dintre cei mai mari portari din istorie, datorită evoluțiilor excelente pe care le-a avut în cariera sa. În total, acesta a jucat 821 de partide pentru toate cluburile la care a fost legitimat și a încasat doar 718 goluri. De asemenea, în 368 dintre partidele jucate nu a încasat niciun gol.

În cariera sa, olandezul a jucat pentru Foreholte, Noordwijk, Ajax, Juventus, Fulham și Manchester United. Acesta deține un palmares mare, de la cluburile la care a cunoscut cea mai bună formă a carierei: Ajax și Manchester United. Cele mai importante trofee din vitrina fostului portar sunt: 4 titluri în Premier League, 2 trofee UEFA Champions League, o Cupă UEFA, o Supercupă a Europei și o Cupă Mondială a Cluburilor.

Reclamă 4 / 0/3

Edwin Van der Sar nu mai dorea să continuie la Ajax

În acest an, Van der Sar a hotărât să nu mai continuie ca și oficial la Ajax. Totuși, acest lucru ar fi trebuit să se întâmple de la data de 1 august. Fostul portar a făcut un anunț, în luna mai, în care și-a anunțat intenția de a părăsi clubul.

„După 11 ani petrecuți ca și oficial al clubului, doresc să plec. Am petrecut clipe frumoase împreună, dar de asemenea a fost și o perioadă extrem de dificilă.

Le sunt recunoscător persoanelor pe care le-am întâlnit în a doua mea carieră la Ajax. Am atins multe obiective împreună. Totuși, simt că trebuie să mă odihnesc și să experimentez alte lucruri”, a spus atunci Edwin Van der Sar.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și