Închide meniul

„Este o povară!” Lionel Messi, atacat din toate părțile în Franța! Starul lui PSG a enervat pe toată lumea. „Nu are realizări pe teren!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2022, 17:13

„Este o povară! Lionel Messi, atacat din toate părțile în Franța! Starul lui PSG a enervat pe toată lumea. „Nu are realizări pe teren!

Lionel Messi nu se simte la fel de bine la PSG precum la Barcelona

Profimedia

Francezii nu îl iartă pe Messi. Ultimul care l-a pus la zid pe starul lui PSG e Jerome Rothen, fost jucător al parizienilor și internațional francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, atacat din toate părțile în Franța

„Este, probabil, cel mai bun jucător din toate generațiile pe care le-a cunoscut fotbalul. Totuși, m-am săturat să aud oamenii spunând că nu-l poți critica pe Messi. Dacă PSG nu ar fi câștigat meciul cu Real Madrid, frustrarea ar fi fost uriașă, pentru că Messi a ratat acel penalty.

Pentru un jucător ca Messi, cu statutul pe care îl are, este tragic să rateze un penalty, asta e realitatea, chiar dacă oricui i se poate întâmpla. Dar el, ținând cont de ceea ce a făcut la PSG în ultimele șapte luni, nu are dreptul să se plângă”, a spus Jerome Rothen, conform Mirror.

Fostul jucător de la PSG crede că Lionel Messi mai mult îi încurcă pe colegii lui și că randamentul său e mult sub așteptări.

„În acest moment, el este o povară pentru PSG. Nu are realizări pe teren, iar faza defensivă nu o face deloc. Cei de acolo ar trebui să fie îngrijorați de situația sa”, a mai spus Rothen.

Reclamă

După meciul cu Real Madrid, Lionel Messi a primit cea mai mică notă dintre jucătorii lui PSG din partea jurnaliștilor de la L’Equipe.

Lionel Messi, meci modest și în Nantes – PSG 3-1

PSG a fost de nerecunoscut în duelul cu Nantes din Ligue 1 după ce a învins-o pe Real Madrid în Champions League. Trupa lui Mauricio Pochettino a pierdut fără drept de apel partida din etapa cu numărul 25 din Ligue 1, scor 1-3.

Gazdele au condus cu 3-0 la pauză, iar presa din Hexagon nu i-a menajat deloc pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, toți 3 titulari la formația pariziană. Cele 3 vedete din echipa lui Pochettino au ratat ocazii uriașe și au primit note extrem de mici, la finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a fost notat cu 4. Mbappe a fost și el “corigent”, cu nota 3, în timp ce Neymar a primit cea mai mare notă din echipa lui PSG (5), la fel ca Bernat și Verratti.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și