Închide meniul

Fotografia genială cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, a 3-a cea mai apreciată din istorie! Detaliul fabulos observat în poză

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 16:25

Fotografia genială cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, a 3-a cea mai apreciată din istorie! Detaliul fabulos observat în poză

Fotografia cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a "detonat" internetul

Fotografia cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a "detonat" internetul / Instagram Cristiano Ronaldo

Fotografia genială cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi este a 3-a cea mai apreciată din istoria Instagramului. Cei doi super-fotbaliști au fost protagoniștii unei imagini care a „detonat” internetul. Ronaldo și Messi au fost fotografiați în timp ce jucau o partidă de șah pe un geamantan, în cadrul unei campanii a celebrului brand Luis Vuitton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografia fantastică a devenit virală în timp record, după ce a fost postată atât de Cristiano Ronaldo, cât și de Lionel Messi.

Fotografia genială cu Cristiano Ronaldo și Lionel Messi este a 3-a cea mai apreciată din istorie!

Postarea lui CR7 a avut impact mai mare, adunând 31,8 milioane de like-uri în 20 de ore. Astfel, poza celor doi jucători de top a devenit a 3-a cea mai apreciată din istoria Instagramului.

„Victoria este o stare de spirit”, este mesajul care însoțește fotografia „de milioane” cu Messi și Ronaldo.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

În mod surprinzător, cea mai apreciată fotografie de pe Instagram conține doar un ou. Poza a fost postată în 2019, pe contul world_record_egg, și a adunat 55,8 milioane de like-uri până în ziua de astăzi.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Locul 2 în topul respectiv este ocupat tot de o fotografie postată de Cristiano Ronaldo, alături de partenera sa, Georgina Rodriguez. Cei doi au adunat 32,6 milioane de aprecieri în momentul în care au anunțat că vor avea gemeni.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Detaliul fabulos observat în fotografia lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Fotografia cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo a făcut rapid înconjurul lumii și a atras valuri uriașe de reacții. Printre cei care au comentat se numără și Peter Heine Nielsen, fostul mare jucător de șah și actualul antrenor al lui Magnus Carlsen.

Nielsen și-a dat seama că poziția pieselor de pe tabla din poza lui Messi și Ronaldo este identică cu cea din meciul dintre Magnus Carlsen și Hikaru Nakamura. Partida respectivă, disputată în noiembrie 2017, s-a încheiat cu o remiză.

„Cred că am văzut-o pe social media. E din fotografia cu Messi și Cristiano Ronaldo. Dar originalul este din meciul cu Nakamura din 2017. Nu mi-am dat seama la început. Am văzut mesajul de pe Twitter al lui Peter Heine și după aceea am făcut legătura”, a explicat Magnus Carlsen.

Reclamă

Povestea din spatele fotografiei istorice cu Messi şi Ronaldo

Povestea din spatele fotografiei istorice cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a fost făcută publică. Celebra Annie Leibovitz a surprins scenele care au dus la poza care a adunat peste 50 de milioane de aprecieri pe Instagram, adunat de la ambii fotbaliști.

Filmările au fost făcute separat cu cei doi titani, iar fiecare a vorbit în cadrul evenimentului propus de Louis Vuitton despre cea mai importantă victorie din viaţa lor sportivă.

„A fost atunci când am fost aclamat de fanii Argentinei”, a spus Messi. „Când am câştigat primul titlu pentru naţionala Portugaliei”, a venit şi replica lui Cristiano. Cei doi au primit trofeele de-a lungul timpului în accesorii ale brandului menţionat mai sus.

„A fost senzaţional. E adevărat că ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor”, a recunoscut Messi, care a fost completat de marele său rival. „A fost tare. E un lucru important să fac parte din această familie”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și