Închide meniul

Ilie Dumitrescu l-a comparat pe Florin Tănase cu Thomas Muller: „Îl asemăn pentru asta”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 septembrie 2022, 11:32

Ilie Dumitrescu l-a comparat pe Florin Tănase cu Thomas Muller: „Îl asemăn pentru asta

Ilie Dumitrescu, despre eliminarea FCSB-ului din Conference League

Ilie Dumitrescu este fostul jucător din "Generația de Aur" / Instagram Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu l-a comparat pe Florin Tănase cu Thomas Muller. Ilie Dumitrescu şi-a argumentat afirmaţia prin faptul că şi fostul căpitan de la FCSB marca foarte mult, aşa cum o face starul de la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Florin Tănase, cel care a fost golgheterul Ligii 1 în ultimele două sezoane.

Ilie Dumitrescu l-a comparat pe Florin Tănase cu Thomas Muller

Ilie Dumitrescu făcut comparaţia dintre cei doi în contextul încare analiza evoluţia lui Muller din partida cu Inter, pe care Bayern Munchen a câştigat-o cu scorul de 2-0.

Eu tot timpul l-am asemănat pe Tănase cu Muller, așa al doilea vârf, deși nu jucau acest sistem cu 4-2-3-1. A marcat și el 40 de goluri în România. Îl asemăn cu Thomas Muller, da, pentru că este genul de jucător care marchează. 40 de goluri în ultimii doi ani”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Florin Tănase, „Modric de România”! Assist incredibil la debutul pentru Al Jazira

Florin Tănase a reușit un assist de toată frumusețea la meciul de debut pentru Al Jazira în campionatul din Emiratele Arabe Unite. Florin Tănase a fost titular la Al Jazira la primul meci în Emirate, împotriva celor de la Dibba. Românul a jucat 73 de minute și a reușit un assist în stilul lui Luka Modric.

Reclamă

Tănase a dat o pasă lungă care a depășit toată apărarea adversă. Ali Mabkhout a rămas singur cu portarul advers și a trimis balonul în plasă.

Al Jazira a câștigat cu 2-0 meciul cu Dibba. Același Mabkhout a marcat și celălalt gol al echipei lui Florin Tănase, care este lider în Emirate după prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Pe cine a sunat Florin Tănase înainte să plece de la FCSB la Al Jazira

Florin Tănase a purtat două discuții extrem de importante înainte să se transfere de la FCSB în Emiratele Arabe Unite, la Al Jazira. Fostul căpitan și golgheter al vicecampioanei României a dezvăluit că i-a contactat pe Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu înainte să ia decizia finală.

„Înainte să vin aici am vorbit cu Mirel Rădoi și Cosmin Olăroiu. Amândoi mi-au spus că este un club mare, cu organizare foarte bună și că ar fi o onoare pentru mine dacă ajung aici. 

Sper să mă impun cât mai repede și să câștig cât mai multe trofee alături de Al Jazira. Sper să-i ajut pe cei tineri cu ajutorul experienței mele, iar împreună să realizăm lucruri foarte frumoase”, a declarat Florin Tănase, într-un interviu oferit pentru site-ul lui Al Jazira, în urmă cu două săptămâni.

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Atacantul a fost dorit cu insistenţă și de chinezii de la Shanghai Port. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma cu Al Jazira. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul încearcă să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din Nations League.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și