Închide meniul

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema a lipsit de la Campionatul Mondial: „Lucrurile sunt ridicole!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 19:41

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema a lipsit de la Campionatul Mondial: „Lucrurile sunt ridicole!

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema a lipsit de la Campionatul Mondial

Karim Benzema şi Hugo Lloris, în timpul unui meci pentru Franţa/ Profimedia

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema nu a jucat niciun minut la Campionatul Mondial din Qatar. Portarul, care recent s-a retras din naţionala Franţei, a lămurit zvonurile apărute despre absenţa starului de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema nu a putut participa la Campionatul Mondial, deoarece s-a accidentat cu puţin timp înainte de startul turneului final. Ulterior, atacantul s-a recuperat însă nu a fost rechemat de selecţioner în lotul Franţei.

Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă, după ce Karim Benzema a lipsit de la Campionatul Mondial

Hugo Lloris a negat zvonurile apărute în presă, conform cărora unii jucători din naţionala Franţei s-au opus revenirii lui Karim Benzema la Campionatul Mondial. Portarul lui Tottenham susţine că toţi francezi ar fi vrut ca atacantul lui Real Madrid să evolueze la turneul final din Qatar, pentru a-şi ajuta naţionala.

„Sunt multe lucruri care s-au spus, care sunt complet false sau ridicole. Am fi preferat să îl avem cu noi pe câștigătorul Balonului de Aur, mai ales văzând ce ne-a adus de când a revenit la națională.

Să spunem că noi am determinat absența lui este complet fals și nu văd cum am fi putut beneficia din asta. A fost esențial pentru noi timp de 18 luni, ne-a ajutat să câștigăm Liga Națiunilor.

Reclamă

Revenirea lui nu ar fi fost decât benefică și este nedrept să spui că unii dintre noi ar fi preferat îndepărtarea lui. Când participi la o Cupă Mondială, vrei să o faci cu cei mai buni jucători”, a declarat Hugo Lloris, conform mirror.co.uk.

Hugo Lloris și-a anunțat retragerea de la naționala Franței

Hugo Lloris și-a anunțat retragerea de la naționala Franței, după o carieră fabuloasă în tricoul Les Bleus.

Într-un interviu pentru ziarul L’Équipe, acesta a spus că „vine un moment când trebuie să ştii să predai ştafeta”. „Am spus şi am repetat mereu că echipa Franţei nu aparţine nimănui şi trebuie să ne asigurăm cu toţii că aşa este, eu în primul rând”, a spus el.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că echipa este pregătită să continue, există şi un portar care este pregătit n.r. – Mike Maignan)”, a spus căpitanul Les Blues.

Cu echipa Franţei, el a participat la patru turnee finale ale Cupei Mondiale şi a câştigat unul, în 2018.

Format la OGC Nice, actualul portar al formaţiei Tottenham va rămâne în legenda echipei Franţei.

Lloris, care deţine recordul la numărul de meciuri cu banderola de căpitan, lasă echipa Franţei cu sentimentul datoriei împlinite: „Nu este uşor să anunţ asta, dar după paisprezece ani în care am apărat acest tricou, pe care l-am purtat cu imensă plăcere, cu mândrie, datorie şi simţ al responsabilităţii, cred că am ajuns la final”.

Recomandări
  • Hugo Lloris a dat cărţile pe faţă
  • Ce a declarat portarul despre Karim Benzema

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și