Închide meniul

Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami – Orlando City

Publicat: 3 martie 2024, 14:30

Reclamă
Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami – Orlando City

Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami - Orlando City

Lionel Messi şi fetiţa lovită din greşeală cu mingea de starul argentinian / colaj Profimedia Images, captura Twitter

Lionel Messi a lovit o fetiţă în timpul meciului Inter Miami – Orlando City 5-0! Starul argentinian nu a avut nicio vină. El a executat o lovitură liberă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a bătut nu departe de poartă lovitura liberă, dar mingea a lovit-o pe fată. Imaginile apărute pe reţelele de socializare i-au arătat pe apropiaţii fetei speriaţi, imediat după incident. Şi fata s-a speriat, începând să plângă după ce mingea a lovit-o.

Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami – Orlando City

INCREDIBIL: Mingea trimisă de Messi din lovitură liberă a lovit o fată prezentă în tribune. Nu ratați reacția oamenilor care i-au fost în preajmă”, au scris jurnaliştii de la SportsCenter ESPN pe Twitter, publicând şi clipul video cu incidentul respectiv.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by SportsCenter ESPN (@scespn)

Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show total în Inter Miami – Orlando 5-0! Starul argentinian şi cel uruguayan au marcat fiecare câte două goluri. Inter Miami e lider în Conferinţa de Est din MLS, cu 7 puncte după 3 meciuri disputate.

Reclamă

Luis Suarez a fost declarat cel mai bun jucător al meciului. Pe lângă cele două goluri marcate, el a oferit assist-uri la alte două goluri, contribuind serios şi la reuşita lui Messi de 4-0.

Tiki-taka Barcelona la Inter Miami! Messi şi Suarez au făcut show, marcând fiecare câte două goluri în Inter Miami – Orlando City 5-0

Luis Suarez a înscris în minutele 4 şi 11. În minutul 29, el avea să paseze decisiv pentru golul de 3-0, marcat de Robert Taylor.

În minutul 44 al întâlnirii, Suarez a introdus din nou mingea în poartă, dar reuşita lui a fost anulată pentru offside. Jucătorii lui Inter Miami au contestat decizia. Assist-ul fusese al lui Messi.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza a doua, Lionel Messi avea să marcheze de două ori. Ambele reuşite ale lui Messi au fost rare. Mai întâi, în minutul 57, mingea a ajuns la Messi după ce un adversar a salvat dramatic un balon trimis de Jordi Alba care se ducea în poartă. Messi a înscris uşor în poarta rămasă goală.

Al doilea gol al lui Messi a fost marcat de argentinian cu capul, în minutul 62. Reuşitele lui Messi cu lovituri de cap sunt, de asemenea, rare. Argentinianul a trimis perfect după o centrare a lui Luis Suarez.

Lionel Messi, Luis Suarez şi Jordi Alba se simt de minune în Statele Unite

Lionel Messi, Luis Suarez şi Jordi Alba se simt de minune în Statele Unite. Uruguyanul tocmai a marcat primele sale două goluri în MLS.

Messi şi Jordi Alba colaboraseră de minune şi în meciul anterior, LA Galaxy – Inter Miami 1-1.

Argentinianul a marcat un gol senzaţional în duelul de pe terenul lui Los Angeles Galaxy, chiar în prelungirile partidei încheiate la egalitate, 1-1.

După ce şi-a trecut în cont un assist în partida din prima etapă, Messi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în etapa a doua. Messi şi Jordi Alba şi-au adus aminte de perioada Barcelona şi au făcut show la faza care a decis meciul.

Messi şi Alba au combinat de patru ori pentru a trece de toată apărarea lui Los Angeles Galaxy, iar sud-americanul a încheiat faza cu un şut imparabil. „Doi prieteni care se distrează pe teren”, a fost şi reacţia comentatorului american.

Reclamă

Pentru Lionel Messi, golul marcat în a doua etapă de MLS i-a adus şi o performanţă incredibilă: starul de 36 de ani a ajuns la 20 de sezoane consecutive cu gol marcat, în perioada 2005-2024. Messi a ajuns deja la 3 goluri în 3 partide în acest sezon de MLS.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și