Închide meniul

Manchester United şi Real Madrid s-au înţeles! Raphael Varane va juca pe Old Trafford. Ce salariu va avea francezul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iulie 2021, 21:09 / Actualizat: 26 iulie 2021, 22:11

Manchester United şi Real Madrid s-au înţeles! Raphael Varane va juca pe Old Trafford. Ce salariu va avea francezul

Raphael Varane

Profimedia

Acord între Manchester United şi Real Madrid! Raphael Varane va juca pe Old Trafford

Raphael Varane o va părăsit pe Real Madrid după 10 ani! Galacticii au bătut palma, luni, cu Manchester United, scrie Gazzetta dello Sport, care anunţă că francezul va avea un salariu de 12 milioane de euro pe sezon până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Real Madrid va fi mulţumită. Gruparea de pe Old Trafford va plăti 45 de milioane de euro pentru Varane, anunţă spaniolii de la Sport,.

Fundaşul mai are 12 luni de contract cu actuala echipă, astfel că madrilenii sunt nevoiţi să accepte propunerea.

Varane mai era dorit şi de PSG. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, acesta este cotat la 70 de milioane de euro. Sezonul trecut, francezul a evoluat în 41 de meciuri pentru madrileni.

Raphael Varane
Raphael Varane

Vara aceasta, Manchester United a plătit 85 de milioane de euro pentru Jadon Sancho. Jucătorul de 21 de ani a semnat un contract valabil până în 2026.

Reclamă

Raphael Varane a cucerit orice trofeu posibil cu Real Madrid

De-a lungul perioadei petrecute pe Bernabeu, fundaşul a cucerit de patru ori Liga Campionilor, 3 Supercupe ale Europei, 4 campionate mondiale ale cluburilor, 3 titluri în La Liga, o Cupă a Spaniei şi 3 Supercupe ale Spaniei.

Iulie 2011 este data la care Varane a fost transferat de Real Madrid. Ibericii au plătit francezilor de la Lens 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Manchester United dă o nouă lovitură
  • Raphael Varane va juca pe Old Trafford

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și