Închide meniul

Marius Șumudică îl așteaptă pe Lionel Messi în Arabia Saudită: „Ar fi o nebunie!”. Ce a spus despre următorul meci, contra lui Mirel Rădoi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 martie 2023, 20:12

Marius Șumudică îl așteaptă pe Lionel Messi în Arabia Saudită: „Ar fi o nebunie!. Ce a spus despre următorul meci, contra lui Mirel Rădoi

Marius Șumudică îl vrea pe Lionel Messi în Arabia Saudită

Marius Șumudică îl vrea pe Lionel Messi în Arabia Saudită / Profimedia

Marius Șumudică îl așteaptă pe Lionel Messi în Arabia Saudită. Antrenorul român de la Al-Raed a auzit zvonurile legate de posibilul transfer al starului argentinian la Al-Hilal. „Șumi” s-ar bucura să-l vadă pe fostul căpitan al Barcelonei în același campionat în care activează și el, în clipa de față. Șumudică se află pe locul 9 în prima ligă saudită și se pregătește pentru duelul cu conaționalul Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Tai și Al-Raed, echipele antrenate de Mirel Rădoi și Marius Șumudică, se vor înfrunta pe 5 aprilie, în etapa a 22-a din Arabia Saudită.

Marius Șumudică îl așteaptă pe Lionel Messi în Arabia Saudită! Ce a spus despre duelul cu Mirel Rădoi

La ora actuală, în campionatul saudit activează 3 tehnicieni români. Cosmin Contra se află pe banca lui Damac, locul 7 din Arabia Saudită, Mirel Rădoi este la Al-Tai, pe locul 8, în timp ce Marius Șumudică o pregătește pe Al-Raed, formația de pe poziția a 9-a.

Șumudică a prefațat meciul cu echipa lui Mirel Rădoi, din următoarea rundă din Arabia Saudită. Fostul antrenor al Rapidului consideră că Al-Tai va porni ușor favorită în meciul respectiv.

„Suntem despărţiţi de trei puncte. Ei un punct sau două, plus Damac-ul lui Contra care au 3 puncte. Nu prea s-a mai întâmplat în Saudia să fim trei antrenori români.

Reclamă

Rădoi chiar a făcut rezultate bune la început. Este campionatul tuturor posibilităţilor, oricine poate bate pe oricine. Se întâmplă rezultate neprevăzute datorită jucătorilor străini, care vin şi ridică calitatea.

60-40% favorit el (n.r. – Rădoi). Are o echipă foarte bună pe atac. El este stilul cu un pressing avansat, nici noi nu stăm rău. Am început bine partea a doua a campionatului”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

Marius Șumudică îl vrea pe Lionel Messi la Al-Hilal: „Ar fi o nebunie!”

Marius Șumudică a primit cu mare entuziasm vestea că Lionel Messi ar putea semna cu Al-Hilal. Antrenorul român, care se pregătește pentru retragerea din fotbal, a lăudat încă o dată, la scenă deschisă, calitatea fotbalului din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

„E un fenomen ce s-a creat acolo. Se aude că Al-Hilal ar ajunge la un acord cu Messi în jurul sumei de 350 de milioane de euro. Ar câştiga într-un singur sezon. Ar fi o nebunie! S-a creat o manie, tot ce vând… milioane de tricouri. Al-Hilal a scos tricouri cu Messi.

În general echipele îşi aduc jucători de atac şi în spate joacă localnicii. E diferenţă mare când aduci jucător de milioane şi să joace în faţa localnicilor”, a mai declarat Marius Șumudică.

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG

Cotidianul Marca a venit cu noi detalii şi a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG. Atacantul în vârstă de 35 de ani mai are contract cu liderul din Ligue 1 până pe 30 iunie. Tatăl său, Jorge Messi, nu a ajuns încă la niciun acord de prelungire a înţelegerii cu şeciul Nasser Al-Khelaifi.

„După luna ianuarie, reînnoirea lui Messi nu avea cum să fie iminentă sau uşoară”, au precizat jurnaliştii spanioli. Aceştia au oferit detalii despre ceea ce se întâmplă la negocieri, mai ales că Jorge Messi a făcut, în aceste zile, mai multe vizite între Riad şi Barcelona.

Potrivit marca.com, discuţiile între tatăl lui Lionel Messi şi patronul lui PSG nu au picat după eliminarea parizienilor din optimile Champions League şi din Cupa Franţei. Totuşi, deţinătorul a şapte Baloane de Aur va studia chiar şi mai mult acum propunerile pe care le primeşte.

Un obstacol îl reprezintă şi problema fair-play-ului financiar. UEFA a avertizat deja clubul din Franţa că trebuie să îşi reducă bugetul pentru sezonul 2023-2024. În condiţiile date, Nasser Al-Khelaifi are dificultăţi în a-i achita salariul uriaş lui Messi.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și