Închide meniul

Marius Şumudică l-a făcut să râdă pe reporterul care îl intervieva atunci când a vorbit de noul nume pe care îl va purta!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 februarie 2024, 17:17

Reclamă
Marius Şumudică l-a făcut să râdă pe reporterul care îl intervieva atunci când a vorbit de noul nume pe care îl va purta!

Marius Şumudică l-a făcut să râdă pe reporterul care îl intervieva atunci când a vorbit de noul nume pe care îl va purta!

Marius Şumudică, la interviul pentru Fotomac TV / captura YouTube Fotomac TV

Marius Şumudică l-a făcut să râdă pe reporterul care îl intervieva atunci când a dat detalii despre noul său nume. Şumudică aşteaptă actele pentru a deveni şi cetăţean turc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Şumi” s-a întâlnit, recent, cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, şi i-a transmis acestuia că vrea să devină cetăţean turc. Condiţia pe care a pus-o a fost să nu trebuiască să renunţe la cetăţenia română.

Marius Şumudică l-a făcut să râdă pe reporterul care îl intervieva atunci când a vorbit de noul nume pe care îl va purta!

Unul dintre numele pe care le va adăuga Şumudică numelui său românesc este chiar „Tayyip”, aşa cum îl cheamă şi pe preşedintele Turciei. Celălalt este „Memik”, cel al başkanului lui Gaziantep.

Pentru mine este foarte drăguţ ce spune preşedintele Turciei, lucrez aici, dau ceva fotbalului turc şi sunt foarte fericit.

Mi-au promis că îmi dau paşaportul, aştept. Atunci când îl voi primi, voi fi foarte fericit.

Reclamă

Îmi păstrez numele, dar îmi adaug alte două nume, Tayyip şi Memik. Şumudică Marius Ninel şi Tayyip şi Memik.

Respect oamenii, îl respect pe preşedintele ţării şi îl respect pe başkan”, a declarat Marius Şumudică într-un interviu pentru Fotomac TV.

Reporterul care îl intervieva pe Şumudică a zâmbit în timp ce antrenorul român dădea detalii despre iniţiativa sa de a avea dublă cetăţenie, română şi turcă.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă: „Îl lăsăm şi pe Ninel”

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă. Antrenorul celor de la Gaziantep a spus că s-a decis să obţină cetăţenia turcă.

În acest context, Şumudică trebuie să îşi aleagă şi un prenume turcesc. Marius Şumudică a spus că şi-a ales două, pe cel al lui Erdogan şi pe cel al preşedintelui de la Gaziantep.

Am zis că nu renunț niciodată la cetățenia română, nici nu se pune problema, dar ar fi o onoare să devin cetățean turc dacă nu-mi afectează cu nimic cetățenia română. Atunci am bătut palma, am dat mâna, iar acum urmează procedurile.

Eu mi-am ales numele, am vrut să mă cheme Șumudică Tayyip Memik, din respect pentru cele două persoane. Mereu l-am apreciat pe președinte pentru tot ce a făcut pentru fotbalul din Turcia.

Îl lăsăm și pe Ninel. Portughezii ăia cum au 5-6 nume? Ieri am trimis documentele necesare, iar în cel mai scurt timp mi-au spus că o să primesc pașaport. Eu atât am fost informat”, a spus Șumudică pentru digisport.ro.

Marius Şumudică a făcut declaraţii despre întâlnirea cu preşedintele Turciei

Marius Şumudică a făcut declaraţii despre întâlnirea cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. „Şumi” i-a transmis lui Erdogan care e condiţia pentru a deveni cetăţean turc.

Reclamă

Şumudică vrea să fie cetăţean turc, dar nu vrea să renunţe la cetăţenia română. Antrenorul ar urma, astfel, să aibă dublă cetăţenie.

Sunt onorat, am discutat câteva minute cu președintele Turciei, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Este o onoare pentru mine. M-a întrebat dacă îmi doresc pașaportul turcesc.

I-am zis ‘Cu mare plăcere, dar nu renunț la cetățenia română’. I-am spus și că este o mare onoare pentru mine”, a declarat Marius Șumudică despre întâlnirea cu Recep Erdogan, potrivit digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și