Închide meniul

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă: „Îl lăsăm şi pe Ninel”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2024, 21:29

Reclamă
Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă: „Îl lăsăm şi pe Ninel

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă. Antrenorul celor de la Gaziantep a spus că s-a decis să obţină cetăţenia turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, Şumudică trebuie să îşi aleagă şi un prenume turcesc. Marius Şumudică a spus că şi-a ales două, pe cel al lui Erdogan şi pe cel al preşedintelui de la Gaziantep.

Marius Şumudică a depus actele pentru schimbarea numelui, ca să obţină cetăţenia turcă

Am zis că nu renunț niciodată la cetățenia română, nici nu se pune problema, dar ar fi o onoare să devin cetățean turc dacă nu-mi afectează cu nimic cetățenia română. Atunci am bătut palma, am dat mâna, iar acum urmează procedurile.

Eu mi-am ales numele, am vrut să mă cheme Șumudică Tayyip Memik, din respect pentru cele două persoane. Mereu l-am apreciat pe președinte pentru tot ce a făcut pentru fotbalul din Turcia.

Îl lăsăm și pe Ninel. Portughezii ăia cum au 5-6 nume? Ieri am trimis documentele necesare, iar în cel mai scurt timp mi-au spus că o să primesc pașaport. Eu atât am fost informat„, a spus Șumudică pentru digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică a făcut declaraţii despre întâlnirea cu preşedintele Turciei

Marius Şumudică a făcut declaraţii despre întâlnirea cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. „Şumi” i-a transmis lui Erdogan care e condiţia pentru a deveni cetăţean turc.

Şumudică vrea să fie cetăţean turc, dar nu vrea să renunţe la cetăţenia română. Antrenorul ar urma, astfel, să aibă dublă cetăţenie.

Sunt onorat, am discutat câteva minute cu președintele Turciei, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Este o onoare pentru mine. M-a întrebat dacă îmi doresc pașaportul turcesc.

Reclamă 4 / 0/3

I-am zis ‘Cu mare plăcere, dar nu renunț la cetățenia română’. I-am spus și că este o mare onoare pentru mine”, a declarat Marius Șumudică despre întâlnirea cu Recep Erdogan, potrivit digisport.ro.

Întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică şi răspunsul din doar 4 cuvinte al antrenorului român!

Marius Şumudică s-a întâlnit cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Iată întrebarea pe care i-a pus-o Erdogan lui Marius Şumudică şi răspunsul din 4 cuvinte al antrenorului român.

Erdogan l-a întrebat pe Şumudică dacă vrea să devină cetăţean turc. Cel mai probabil, preşedintele Turciei a fost informat de declaraţia lui Şumudică. „Şumi” anunţase anterior că vrea să devină cetăţean turc.

Vrei să devii cetățean turc?”, l-a întrebat Şumudică pe Erdogan, potrivit Tekspor. ”Of course, why not? (n.r.: Desigur, de ce nu?)”, a răspuns, în engleză, Marius Şumudică.

Şumudică se simte foarte bine în Turcia. El e la al doilea mandat la Gaziantep, după ce a pregătit cu succes echipa turcă între 2019 şi 2021.

Şumudică încearcă să o salveze de la retrogradare pe Gaziantep. În momentul de faţă, Gaziantep e pe locul 17 în campionatul Turciei, loc retrogradabil.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și