Închide meniul

Marius Șumudică, reacție categorică după ce Gaziantep a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie

Viviana Moraru Publicat: 30 ianuarie 2024, 9:44

Reclamă
Marius Șumudică, reacție categorică după ce Gaziantep a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie

GAZIANTEP, TURKEY - NOVEMBER 09: Head coach Marius Sumudica of Gaziantep FK gestures during the Turkish Super Lig soccer match between Gaziantep FK and Galatasaray, at Kalyon Stadium in Gaziantep, Turkey on November 09, 2019. Kerem Kocalar / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM | BRAA20191109_376 Gaziantep Turquie Turkey

Marius Șumudică a avut o reacție categorică, după ce a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie la Gaziantep. Antrenorul român a declarat că echipa sa a prestat un joc bun în duelurile pierdute cu primele clasate din Turcia, Fenerbahce și Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a ajuns în “zona roșie” a clasamentului din Turcia, după ce a pierdut dramatic duelul cu Galatasaray. Trupa lui Marius Șumudică nu a mai câștigat de pe 23 decembrie.

Marius Șumudică, reacție categorică după ce Gaziantep a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie

Marius Șumudică a reacționat imediat după ce Gaziantep a fost învinsă de Galatasaray. Antrenorul a transmis că Gaziantep a prestat un jos bun contra campioanei en-titre, echipa antrenorului român conducând la pauză cu scorul de 1-0. “Șumi” a mai precizat că nu îl interesează cine devine campioană în Turcia, fiind de părere că Galatasaray este cea mai bună echipă din Supelig.

De asemenea, după ce a fost într-un conflict cu antrenorul lui Fenerbahce, după meciul direct din urmă cu câteva etape, Marius Șumudică a oferit declarații și despre tehnicianul lui Galatasaray. Românul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Okan Buruk, mărturisind că îl place pe acesta, dorind ca echipa lui să devină campioană în acest sezon.

“Se spune doar că am jucat bine împotriva lui Fenerbahçe. Am arătat că am jucat bine și împotriva lui Galatasaray. Nu-mi pasă cine devine campioană. Îl felicit pe antrenorul Okan Buruk. Este unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia. Este și o persoană care îmi place”, a declarat Marius Șumudică, conform presei din Turcia.

Reclamă

În duelul cu Galatasaray, toți cei patru români de la Gaziantep au fost titulari. Alexandru Maxim, Denis Drăguș, Deian Sorescu și Florin Niță au jucat din primul minut în duelul de pe terenul campioanei Turciei.

Gaziantep a reuşit să deschidă scorul în minutul 29. Kizildag a marcat, din pasa lui Djilobodji, astfel că trupa lui Marius Şumudică a intrat cu avantaj de un gol la pauză.

După pauză, Galatasaray a forţat egalarea. Zaha a reuşit să egalete în minutul 72, iar golul victoriei campioanei a fost marcat în minutul 90, de către Yilmaz.

Reclamă 4 / 0/3

Turcii au răbufnit şi i-au cerut demisia lui Marius Şumudică

Turcii au răbufnit şi i-au cerut demisia lui Marius Şumudică. Aceştia au avut o reacţie acidă, după ce Gaziantep a fost învinsă şi de Galatasaray şi a ajuns pe locurile retrogradabile, fiind fără victorie de mai bine de o lună.

Mai mulţi analişti şi moderatori TV din Turcia l-au criticat în termeni duri pe Marius Şumudică, şi au declarat că dacă ar fi fost în locul oficialilor de la Gaziantep, l-ar fi demis pe antrenorul român după eşecul cu Galatasaray.

„Am arătat ce putere are Gaziantep’, asta a fost explicația lui. Dacă eram președinte, îi terminam contractul azi. Despre ce putere vorbește Șumudică?”, a declarat Ersin Duzen, moderator TV turc.

„Mă întreb de ce maestrul Șumudică vorbește atât de mult după meci și a dormit 90 de minute pe bancă astăzi?”, a spus şi fostul fotbalist turc, Erman Toroglu, care în prezent este analist TV.

„Du-te, frate! Țara ta e aproape, poți să mergi cu mașina. Dacă e greu, ce mai faci aici? Se crede Guardiola”, a transmis şi Murat Aşik, un alt moderator TV din Turcia.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și