Închide meniul

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 20:59

Reclamă
„Nu joacă nici măcar la Rangers B Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat

Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci la echipa a doua a celor de la Rangers / Profimedia Images

Presa din Spania e uimită de situaţia lui Ianis Hagi. Spaniolii au remarcat că fiul lui Gică Hagi nu mai evoluează nici măcar la echipa a doua a lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a scos un penalty în meciul România – Lituania 3-1. Lovitura de la 11 metri a fost dictată după consultarea VAR. Ea a fost obţinută într-un moment deosebit de important, la scorul de 1-1.

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B”, a titrat cotidianul spaniol AS.

Ianis Hagi e într-o situație foarte dificilă la Rangers. Fiul legendarului Gică Hagi a fost exclus din primul 11 al lui Rangers B după ce s-a certat cu antrenorul Philippe Clement la mijlocul lui august.

Ianis și-a acuzat antrenorul de minciună când a postat pe social media că nu a cerut niciodată să plece. După aceste acuzații, Clement i-a aplicat dușul rece, iar Ianis nu a jucat în noul sezon decât pentru România.

Reclamă
Reclamă

Pe Ianis nu l-au ajutat nici vorbele tatălui său, care a spus public că Rangers i-a tratat fiul în mod ‘execrabil’. Consecințele au fost cele mai rele posibile.

Mesajul lui Rangers e unul puternic pentru jucător, care, cu toate acestea, a spus recent că vrea să lupte pentru a-și recâștiga locul”, a transmis publicaţia citată.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până pe 31 mai 2026. 3.5 milioane de euro a plătit Rangers, în 2020, pentru a-l aduce pe internaţionalul român de la Genk.

Reclamă

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

Scoţienii sunt uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers. Românul a ajuns să nu mai joace nici la echipa secundă. Cu toate acestea, este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai grupării de pe Ibrox.

Trimis la echipa a doua a lui Rangers, Ianis Hagi a fost ofertat de Rapid şi FCSB în această vară. A refuzat să plece şi a precizat că se va lupta pentru a reveni printre titularii campioanei din 2021. A încercat fără succes să îl convingă pe Philippe Clement să îl reprimească în lot.

Ianis Hagi nu a fost nici măcar pe bancă în ultimul meci al lui Rangers B, iar jurnaliştii din Scoţia au reacţionat imediat.

Rangers, încurcată de problema Ianis Hagi de 22.000 de lire sterline pe săptămână”, a fost titlul ştirii de pe ibroxnoise.co.uk.

Problema clauzei salariale a transformat situaţia într-una foarte dezordonată. Ar fi mai bine pentru toată lumea dacă Hagi ar pleca în schimbul unei sume modeste. Dar este clar că nu este interesat de aşa ceva.

Rangers are o problemă săptămânală de 22.000 de lire sterline pe mâini, iar veştile că jucătorul ar putea pleca nu s-au concretizat. Asta ar fi însemnat să fie plătit pentru tot restul contractului.

Agentul lui Ianis Hagi şi Clement au convenit că românul poate pleca în această vară, dar nu au venit oferte bune pentru el, în afară de cele venite din ţara natală”, au mai scris scoţienii.

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers

Internaţionalul român a revenit în această vară la formaţia de pe Ibrox, după împrumutul din sezonul trecut de la Alaves.

Scoţienii mai menţionează şi o clauză „secretă” din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers. Concret, în cazul în care ar prinde de mai multe ori primul 11 la formaţia scoţiană, salariul său ar urma să crească.

Jucătorul de 25 de ani a jucat ultima dată la Rangers în Cupa Ligii, în urmă cu un an. Dacă ar bifa de mai multe ori echipa de start, atunci o clauză din contractul său s-ar declanşa şi ar avea o creştere salarială”, notează scoţienii, conform sursei citate mai sus.

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers ar fi de 1,3 milioane de euro pe an, conform unor zvonuri apărute de-a lungul timpului în presa britanică. Pentru a fi împrumutat la Alaves în sezonul trecut, fiul „Regelui” a renunţat la o parte din bani şi a acceptat un salariu de 720.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și