Închide meniul

Prima reacție a lui Alex Maxim, după ce a reușit un gol și două assist-uri în Gaziantep – Galatasaray 3-1

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2022, 20:50

Prima reacție a lui Alex Maxim, după ce a reușit un gol și două assist-uri în Gaziantep – Galatasaray 3-1

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Alexandru Maxim este ”pe cai mari” în Turcia, cu Gaziantep

  • Alex Maxim, erou în Gaziantep – Galatasaray 3-1
  • Prima reacție a românului

Prima reacție a lui Alex Maxim, după ce a reușit un gol și două assist-uri în Gaziantep – Galatasaray 3-1

Alex Maxim a oferit o primă reacție, după ce a contribuit la toate cele 3 goluri marcate de Gaziantep în meciul cu Galatasaray, scor 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prestația fabuloasă a mijlocașului român vine la numai 5 zile înaintea meciului amical pe care naționala noastră îl va disputa cu Grecia.

„Am pus echipa mereu înainte. Vedeta de astăzi a fost echipa noastră. Din păcate, am primit un gol, dar din fericire, am marcat în ultimele momente ale primei reprize.

Reclamă

În ciuda începutului mai puțin reușit, am avut o reacție bună. Nu ne-am putut crea ocazii și poziții de a marca în meciurile precedente, dar am reușit astăzi. Suntem foarte fericiți de victorie.”, a spus Alex Maxim, citat de fanatik.tr.

Alex Maxim, one-man show în Gaziantep – Galatasaray 3-1

Gomis a deschis scorul în minutul 34, dar gazdele au restabilit egalitatea în prelungiri, prin Djilobodji. Alex Maxim a reuşit un assist superb în minutul 45+4.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI ALEX MAXIM

În repriza secundă, în minutul 71, Maxim şi-a adus echipa în avantaj cu un gol marcat din lovitură de la 11 metri. Cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Maxim a înscris 12 goluri pentru Gaziantep, în toate competiţiile.

De remarcat este faptul că internaţionalul român are un bilanţ excelent: a executat 18 lovituri de la 11 metri pentru Gaziantep şi le-a transformat pe toate!

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 81, Maxim a fost din nou decisiv. I-a pasat lui Figueiredo, care a dus scorul la 3-1. A fost a şasea pasă decisivă a mijlocaşului român din acest sezon.

Fanii lui Galatasaray au răbufnit, după meciul extraordinar reușit de Alex Maxim: „Îl vrem la schimb cu Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!”

Maxim a fost integralist în duelul din campionatul Turciei, în timp ce la Galatasaray a evoluat numai unul dintre cei doi români din lot. Olimpiu Moruțan a început ca titular și a fost înlocuit în minutul 69. Alexandru Cicâldău a rămas pe bancă.

Fanii lui Galatasaray au răbufnit în mediul online, după ce Alex Maxim le-a demolat echipa. Suporterii din Istanbul i-au criticat pe Moruțan și Cicâldău pentru evoluțiile din ultima vreme și cer conducerii să-i dea la schimb cu conaționalul lor, Maxim.

“Îl vrem pe Maxim în locul lui Moruțan și Cicâldău! Ce rușine! Galatasaray nu mai este un club mare de mulți ani.”, a fost unul dintre mesajele fanilor lui Galatasaray, de pe contul de Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal
Fotbal • 20 mart., 14:21
Marius Şumudică îşi anunţă revenirea în fotbal: „Îmi e foame de trofee!” Unde e gata să antreneze
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League
Fotbal extern • 13 mart., 17:24
Verdictul englezilor despre un transfer al lui Denis Drăguş în Premier League: „Se pot alinia planetele!”