Închide meniul

Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 22 martie 2024, 20:02

Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine

Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)

Sven-Goran Eriksson, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei dintre Liverpool Legends şi Ajax Legends / Profimedia

Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY). Fostul antrenor suedez are parte de un sfârşit de săptămână extraordinar. El va sta pe banca legendelor lui Liverpool, în meciul amical cu legendele lui Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool Legends – Ajax Legends, care va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 17:00, se va juca cu casa închisă. 60.000 de bilete s-au vândut deja. Bogdan Lobonţ va fi şi el prezent la acest eveniment, fiind una dintre legedele lui Ajax.

Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”

Din nefericire, fostul antrenor suedez a dezvăluit la începutul acestui an că suferă de cancer în fază terminală. El a declarat recent că cel mai mare vis al său a fost să o antreneze pe Liverpool. Fanii „cormoranilor” şi Jurgen Klopp i-au îndeplinit dorinţa, iar Eriksson va sta pe banca legendelor lui Liverpool în meciul de sâmbătă.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, el a vorbit despre pasiunea sa pentru Liverpool, care a fost împărtăşită de tatăl lui, dar şi despre atmosfera de pe Anfield:

„Tatăl meu este fanul lui Liverpool, de aici vine pasiunea. Le-am scris celor din club să văd dacă pot să urmăresc un antrenament. Ei mi-au răspuns şi am văzut un meci. A fost o onoare.

Reclamă

Este ca un vis pentru mine. Mereu am visat-o pe Liverpool. Au fost discuţii o singură dată, acum mulţi ani. Nu s-a întâmplat nimic atunci. Când m-au întrebat, am crezut că e o glumă. Bineînţeles că am acceptat invitaţia legendelor.

You’ll Never Walk Alone este magic. Abia aştept. E important dacă vom câştiga, dar nu atât de important. Sunt onorat şi le mulţumesc celor de la Liverpool că mi-au oferit această oportunitate. Aici se vede puterea fotbalului, puterea lui Liverpool. Un meci amical şi 60.000 de oameni în tribune. Este extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că e cea mai frumoasă atmosferă din lume. O mare parte din asta se datorează imnului. Asta îmi face pielea de găină de fiecare dată, chiar şi în ziua de azi. Am fost de multe ori pe stadion. E o atmosferă incredibilă”, a declarat Sven-Goran Eriksson, la conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Anfield.

Sven-Goran Eriksson a fost întrebat şi cum a devenit tatăl său fanul „cormoranilor”, dar nu a ştiu să răspundă la această întrebare, spunând că ştie doar cum acesta a susţinut-o pe Liverpool dintotdeauna:

„Bună întrebare. Nu ştiu. Ştiu doar că a fost mereu fanul lui Liverpool. M-a sunat acum câteva zile pentru că nu găsea canalul pe care se dă meciul. Acest meci va fi în direct şi în Suedia, aşa că o să îl vadă. Atât de mare este Liverpool. Nu ratează niciodată un meci”, a mai spus Sven-Goran Erikkson.

Sven-Goran Erikkson, discurs minunat despre Jurgen Klopp: „Sunt trist că pleacă”

Sven-Goran Eriksson a vorbit şi despre Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool şi una dintre persoanele care l-au invitat pe suedez pe banca echipei în meciul cu legendele lui Ajax:

„A fost o surpriză pentru mine. Nu am vorbit cu el, dar a fost foarte frumos din partea lui să mă invite. Face o treabă grozavă. Nu îl cunosc, nu m-am întâlnit niciodată cu el, dar cred că e un motivator grozav.

Sunt trist că pleacă. Nu ştiu dacă va reuşi să câştige tripla. Cred că Liverpool va câştiga titlul în Premier League. Joacă un fotbal bun, cu mulţi tineri”, a mai spus suedezul.

Echipele lui Liverpool şi Ajax, în meciul de sâmbătă, de la ora 17:00, de pe AntenaPLAY:

Reclamă

Liverpool: Jerzy Dudek, Sander Westerveld, Chris Kirkland, Sami Hyypia, Martin Skrtel, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Gregory Vignal, Bjorn Tore Kvarme, Steven Gerrard, Momo Sissoko, Igor Biscan, Jay Spearing, Mark Gonzalez, Maxi Rodriguez, Fernando Torres, Ryan Babel, Djibril Cisse, Jari Litmanen, Dirk Kuyt, Nabil El Zhar

Ajax: Aron Winter, Bogdan Lobonț, Clyde Wijnhard, Danny Blind, Dennis Gentenaar, Derk Boerrigter, Eyong Enoh, Jan van Halst, Jari Litmanen, Kiki Musampa, Kenneth Perez, Michael Krohn-Dehli, Nordin Wooter, Nwankwo Kanu, Olaf Lindenbergh, Rafael van der Vaart, Ricardo van Rhijn, Richard Witschge, Ronald de Boer, Ryan Babel, Siem de Jong, Sjaak Swart, Simon Tahamata, Sonny Silooy, Urby Emanuelson.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și