Închide meniul

UEFA a schimbat ziua în care se va disputa CSKA 1948 – FCSB, prima manşă din turul al doilea preliminar al Conference League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 20:46

Reclamă
UEFA a schimbat ziua în care se va disputa CSKA 1948 – FCSB, prima manşă din turul al doilea preliminar al Conference League

Programul complet al Ligii 1

Hepta

UEFA a schimbat ziua în care se va disputa CSKA 1948 – FCSB. Partida trebuia să se dispute, iniţial, pe 27 iulie. Tot atunci, se va disputa şi prima manşă dintre CSKA Sofia şi Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru ca cele două meciuri să nu se suprapună, UEFA a decis să devanseze cu o zi partida pe care FCSB o va disputa. Astfel, CSKA 1948 – FCSB se va disputa pe 26 iulie, cu o zi înainte decât era programat.

UEFA a schimbat ziua în care se va disputa CSKA 1948 – FCSB

Returul de la Bucureşti se va disputa pe 3 august. Din păcate, FCSB nu va avea sprijinul fanilor în retur. FCSB va juca prima partida din noul sezon european de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie luată de Comisia de Etică şi Disciplină a UEFA în sezonul trecut. În acest context, Gigi Becali nu îşi poate rotunji veniturile din vânzarea biletelor.

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League. Roş-albaştrii vor disputa primul meci în deplasare, la Sofia, în timp ce returul îl vor disputa pe teren propriu.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat. CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia.

Reclamă

De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Până în 2022, clubul avea o politică aparte, şi se baza doar pe jucători de origine bulgară, fapt care a fost pe placul suporterilor. De asemenea, mare parte dintre fani sunt de fapt fani care o susţineau în trecut pe CSKA Sofia, însă nu au mai fost de acord cu oficialii clubului respectiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și